Jozek pisze: ↑ndz gru 10, 2017 8:28
Patrzę na statystki wozkosz i chyba stolik na tym meczu zaliczył debiut (nieudany). Profesor już pisał o rozjazdach punktowych, ale Andzi zapisali 3/9 w osobistych. Pewnie coś im się nie zgadzało i zaczęli kombinować. Andzia miała chyba coś w okolicach 60%.

Faktycznie, nie spojrzałem na osobiste. A dawałoby się, że ten element jest dość łatwo zanotować (jestem w stanie zrozumieć błędy w rzutach z gry, akcja toczy się szybko, sędziowie nie znają naszych zawodniczek więc się mylą. Ale źle zanotowane osobiste?). 
1. Andzia miała wczoraj 7/10, a kto twierdzi inaczej tego mogę wyzwać na pojedynek na gołej ziemi. Czyli miała całkiem przyzwoite 70% (lepiej niż w poprzednich meczach i lepiej od średniej drużyny)
2. Oli Piechocie zapisali 1/1, podczas gdy w rzeczywistości miała 1/2. Nie mogła przecież rzucać jednego osobistego, bo nie miała celnego rzutu z gry (wiem, wiem, ten też jej dopisali, żeby się zgadzało). 
A w ogóle cały zespół miał wczoraj 10/14 osobistych (dwa celne miała jeszcze Dżasta), przynajmniej w tym elemencie dużo lepiej niż poprzednio bywało