W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Kto sprzedał polską flagę?

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Awatar użytkownika
Masoh

Kto sprzedał polską flagę?

Post autor: Masoh » pt gru 03, 2004 13:41

Na polskiej fladze, 27 listopada, podczas konkursu skoków w Kuusamo, znalazła się reklama. Takie są fakty, sprzeczne zresztą z polskim prawem. Co gorsza, fakty są też takie, że owa naszywka nie miała prawa pojawić na biało-czerwonym tle.

Ani na żadnym innym! Firma MAXDATA, której logo wywołało takie zamieszanie twierdzi, że nie kupiła miejsca reklamowego na chorągiewce trenera naszej kadry skoczków.

"Nie byliśmy pomysłodawcą umieszczania reklamy na biało-czerwonej fladze, którą polski trener daje znać skoczkom. Co więcej, w warunkach umowy, jaką podpisaliśmy nie ma ani słowa o chorągiewce..." - twierdzi występująca w imieniu firmy Monika Domańska.
Skąd to całe zamieszanie?! - grzmiał zbulwersowany Eddie Federer, menedżer polskiej kadry po konkursach w Kuusamo. - W końcu zdobyliśmy trochę pieniędzy dla związku. No ale skoro reklama nie może widnieć na polskiej fladze, to trudno. Będziemy ją od teraz umieszczać na zwykłej chorągiewce. Heinz Kuttin nie musi przecież machać na skoczków biało-czerwoną flagą. Sprawa zakończona - mówił Austriak.

Awatar użytkownika
Oiolosse
Kontakt:

Post autor: Oiolosse » pt gru 03, 2004 14:29

Napisz jeszcze skad ta informacja. Bo mi to smierdzi PSem albo SE.
Siac ferment jest latwo. Lepiej nie wierzyc w kazda napisana bzdure.

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pt gru 03, 2004 14:40

Zródło:Przekręt Sportowy ale wydaje mi sie ze to nie jest zaden przekręt i nawet na naszej fladze chcą dać reklamy :evil:

Paw3l3k
Wielka Polonia
Kontakt:

Post autor: Paw3l3k » pt gru 03, 2004 14:40

1. Informacja jest prawdziwa
2. W umowie z Maxdata nie ma slowa o choragiewce, co przyznal sam trener w 1 wywiadzie (a chcial tylko uprzejmosc zrobic)
3. Kuttin bedzie teraz machal flaga Polski, bo Maxdata, nie placila za choragiewke i nie chce, zeby ja kojarzono z tym zdarzeniem ;)

Jorge Colmenares

Post autor: Jorge Colmenares » pt gru 03, 2004 14:45

Bo to Austriak, oni widoczie nie mają takiego przywiązania do symboli narodowych. Ostrzegawczy psztyczek w nos wystarczy.

Awatar użytkownika
Oiolosse
Kontakt:

Post autor: Oiolosse » pt gru 03, 2004 15:29

Chodzi mi o to, ze Kuttin juz z dawno przeprosil za ten incydent. Przyznal, ze popelnil blad itp. A slowa wkladane w usta Federera to nic innego jak tworzenie nieprzyjemnej atmosfery wokol obcokrajowcow, ktorzy prowadza nasza kadre... Artykul mial na cele zaognienie sprawy, a nie jej opsianie. Wlasnie to mi w nim nie pasuje.

_czarny_
Wielka Polonia

Post autor: _czarny_ » pn gru 06, 2004 0:09

Jorge wiesz moze skad mozna scagnc filmy z Tchubasa?? to tak z inne beczki.

Pozdro.

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pn gru 06, 2004 7:08

Pavel pisze:Jorge wiesz moze skad mozna scagnc filmy z Tchubasa?? to tak z inne beczki.

Pozdro.
Tez sie przyłanczam do tej prozby :wink:

Michu
Kontakt:

Post autor: Michu » pn gru 06, 2004 12:04

Na Kaazie jest troche ale najwiecej mozna znalezc na Torrencie 8)
Mi sie wlasnie sciaga kilka :wink:

Sorry za Offtopa :D

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pn gru 06, 2004 13:58

Romeo pisze:Na Kaazie jest troche ale najwiecej mozna znalezc na Torrencie 8)
Mi sie wlasnie sciaga kilka :wink:

Sorry za Offtopa :D
Podaj adres tego torenta na którym są te odcinki bo ja nie moge znalesc :cry:

ODPOWIEDZ