W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Gran Derby
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- Kontakt:
Gran Derby
Wiec jak w temacie.
Dzis w Barcelonie ulubiency generala Franco (Real), ktorzy w swej historii dostawali pilkarzy z innych klubow i wygrywali bo wladza tak chciala (skad to znamy?) rozegraja mecz z miejscowa Barcelona.
Jesli ktos ma mozliwosc nagrania meczu, a do tego moze pozniej w calosci wrzucic go na huba to bede wdzieczny.
Pozdrawiam.
Dzis w Barcelonie ulubiency generala Franco (Real), ktorzy w swej historii dostawali pilkarzy z innych klubow i wygrywali bo wladza tak chciala (skad to znamy?) rozegraja mecz z miejscowa Barcelona.
Jesli ktos ma mozliwosc nagrania meczu, a do tego moze pozniej w calosci wrzucic go na huba to bede wdzieczny.
Pozdrawiam.
-
No pewnie,że dorabia,żeby byc kibicem Barcy trzeba byc najlepiej od 5 pokoleń Katalończykiem i to do tego z MuranowaJorge Colmenares pisze:Dorabiasz ideologię. Precz z Barcą. Poza tym może i Gran ale czy derby?

-
- IFC POLONI@
a ja mam w dupie i barcelone i real.
wogóle hiszpanska liga kojarzy mi się z telenowelą.
sami jorge luisy i innee alfonsy.
bojkotuję ten teatrzyk jakim bedzie dzisiejszy mecz.
wolę rower, jak to mówi mój kolega pączek.
a cytując fragment piosenki zespołu Komety powiem tylko tyle: "nuda nuda nuda".
pozdrawiam LFN.
wogóle hiszpanska liga kojarzy mi się z telenowelą.
sami jorge luisy i innee alfonsy.
bojkotuję ten teatrzyk jakim bedzie dzisiejszy mecz.
wolę rower, jak to mówi mój kolega pączek.
a cytując fragment piosenki zespołu Komety powiem tylko tyle: "nuda nuda nuda".
pozdrawiam LFN.
-
- Kontakt:
Tak to sie nazywa od lat, w przeciwienstwie do naszych ligowych "klasykow", w tkorych co 3-4 lata graja inne druzyny.Jorge Colmenares pisze: może i Gran ale czy derby?
Ideologii nie musialem dorabiac, chocby z tego wzgledu ze juz zrobili to Hiszpanie.
Swoja droga bardzo milo z Twojej strony ze jak zwykle sobie pogadales, ale jakbys nie zauwazyl temat jest do osob ktore moga mecz nagrac i wrzucic na huba.
-
Myślałem, że sobie na końcu dopisałeś coś w stylu PS., temat zaś służy wyrażeniu swoich opinii na temat meczu i sympatii. Może inaczej konstruuj zdania, żeby były jednoznaczne? Bo z tego co zauważyłem, wszyscy zrozumieli tak samo... A tak w ogóle, to co się tak wkurzasz, popiłeś wczoraj?peep show pisze:ale jakbys nie zauwazyl temat jest do osob ktore moga mecz nagrac i wrzucic na huba.
PS. Precz z Barceloną, chociaż od kiedy Real zaczął sprowadzać zamiast piłkarzy numery koszulek, też straciłem dla nich sympatię. Chociaż mecz będzie zajebowy.
PS 2. Ja nie mam możliwości nagrania tego meczu a później w całości wrzucenia go na HUB-a, więc nie doznam uczucia wdzięczności.
Oczywiście,ze tylko Polonia ale nie mozna być też tak ciemnym i rozumowac w stylu posłanki Beger ,żeby zamykać sie na innych.Takie klasyki są warte zobaczenia,a ten mecz był naprawde na wysokim poziomie.Mecz mi sie podobał dodatkowo z tego powodu,że wygrała Barca(sorry Boberkrol_olch pisze:ani Barca ani Real -tylko KSP
'j*bać wszystkich, tylko Polonia' - ak mawia wspominany juz Pączuś
a tak serio to dobrze ze Barcelona wygrała - bo ładniej grała.

-