W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

FRANCJA-POLSKA

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

SKJ

FRANCJA-POLSKA

Post autor: SKJ » śr lis 17, 2004 21:54

Koniec pierwszej połowy 0-0. Dudek jest wyśmienity. Obronił z 3 setki i ze 3 dwusetki!! Broni niesamowicie :shock: . Chociaż interwencje te tworzy mu "drewniana" para stoperów Hajto i Bąk, którzy potwierdzają,że w meczach z drwalami są przydatni, ale gdy przeciwnik dysponuję pokrętłami to się niesamowicie gubią. Z przodu nasi mieli też 3 setki,ale za każdym razem brakuję postawienia kropki nad "i". W jednej sytuacji nie wiedzieć czemu "pan" sędzia nie podyktował dla naszych graczy wolnego pośredniego za ewidentne podanie do bramkarza :?: . Mecz ładny i czekam na drugą połowę. Czyżbyśmy mieli nowego "księcia Paryża"?

SKJ

Post autor: SKJ » śr lis 17, 2004 23:38

No i skończyło się na 0-0. Nic więcej nie piszę, bo widzę,że oprócz mnie nikogo tem meczyk nie zainteresował :roll: . No chyba,że nie macie telewizorów i nie mogliście oglądać:wink:

Awatar użytkownika
Jardel
Kontakt:

Post autor: Jardel » śr lis 17, 2004 23:42

Bardzo dobrze, ze się nie daliśmy tej francy. Brawo Dudek brawo cała drużyna. Meczyk był emocjonujący i cały czas trzymał w napięciu, oby więcej takich spotkań w wykonaniu Biało Czerwonych :lol: :lol: :lol:

Jersy

Post autor: Jersy » czw lis 18, 2004 0:23

Obrona za wyjątkiem Rząsy fatalna. Dobrze że francuscy snajperzy równie w żenującej formie no i Dudek wreszcie pokazał klasę. Mecz raczej bez historii, ważne że nie przegraliśmy.

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » czw lis 18, 2004 6:17

Brawo Polacy Brawo Jerzy szkoda tylko ze Henry przechodził przez naszą oborne jak by chciał ale sie trzeba cieszyć ze Jurek tego dnia był nie do pokonania.Obrone trzeba poprawić i bedzie dobrze.Troche duzo kibiców z Polski zaiwtało na Stade de France.

Awatar użytkownika
Lechu579

Post autor: Lechu579 » czw lis 18, 2004 13:32

KJUS pisze:No i skończyło się na 0-0. Nic więcej nie piszę, bo widzę,że oprócz mnie nikogo tem meczyk nie zainteresował :roll: . No chyba,że nie macie telewizorów i nie mogliście oglądać:wink:
Właśnie mam i oglądałem meczyk zamiast siedzieć na forum :lol:

ODPOWIEDZ