W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Cwalina, Canal+, Jeleń i inni

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

SKJ

Cwalina, Canal+, Jeleń i inni

Post autor: SKJ » sob paź 30, 2004 22:57

Właśnie obejrzałem kolejny odcinek pod nazwą "liga+". Bardzo ciekawe rzeczy usłyszałem i zobaczyłem.
1. Powrót Cwaliny :evil:
Kolejny raz ten ludzik wypaczył wynik meczu!!
Pierwszy gol dla Grodziska. Rzut wolny wykonany ala Stokowiec z jednym małym ale. Cwalina kazał odejść od piłki jednemu zabrzaninowi po czym podniósł rękę z gwizdkiem dając znać,że gra ma się zacząć po usłyszeniu tegoż! Mila nie posłuchał i strzelił gola, którego Cwalina uznał!!
Bramkarz Górnika Lech dostał piany trzymając za rękaw Cwaline i nie puszczając tego rękawa dostał żółtko(słuszne mimo takiego"błędu"), ale nic to.
Cwalina w innej akcji pokazał komuś kartkę. Niby nic szczególnego z tym wyjątkiem,że zamiast żółtej pokazał jakiś biały kawałęk papieru!!
Drugi gol dla Dyskoboli to znowu farsa! Dośrodkowanie wyłapane przez Lecha przy czym ten jest faulowany przez Ślusarskiego wypuszcza piłkę. Dobitka i gol. Wtedy Lech nie wytrzymał i o mało co nie zlinczował Cwalińę(szkoda,że mu nie przyjebał). Oczywiście bramkarz dostał czerwień lecz nie chciał opuścić boiska
2. Pan w studiu Godlewski zadał pytanie retoryczne Engelowi czy teraz nie będzie chciał usunąć od sędziowania Żyro po pokazaniu wg. niego niesłusznej czerwonej kartki dla Wodzisławianina w 93 min meczu!! Jeśli ten dziennikarzyna nie widzi różnicy między ewidentnym wydrukowaniem meczu, od kartki w ostatnich sekundach spotkania to ja przepraszam. Taką wypowiedzią Godlewski po prostu się skompromitował. Dla niego ode mnie kartka czerwona.
3. Kopacz Jeleń zamiast powiedzieć to swojemu trenerowi żali się przed kamerą C+,że jego trener prowadzi złe dla niego treningi i w związku z tym kopacz Jeleń stracił skuteczność :?:
4 Kupa sędziowskich pomyłek w tej kolejce pokazała dodatkowo, że nasza liga to naprawdę niezły folklor ludowy
P.S. Cwalina drukarzu wynoś się z tej ligi!!

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » ndz paź 31, 2004 6:58

Cwelina i wszystko jasne.PZPN jest naprwde głupii.

Bronson

Post autor: Bronson » pn lis 01, 2004 21:57

Masoh pisze:Cwelina i wszystko jasne.PZPN jest naprwde głupii.
Cytując Igora: "To jest k... kryminał!"

ODPOWIEDZ