Nastraja to optymistycznie przed derbami

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Tak, czysto teoretycznie.pk pisze:fajnie ze kolejke przed erbami legia bedzie grala z wisla w krakowie. Mysle ze nie beda sie w tym meczu oszczedzac. My za to tydzien przed derbami bedziemy grali mniej prestizowe spotkanie z Odra w Warszawie. Czysto teoretycznie mniej sil strca nasi kopacze od cwelowskich bo mniej beda podrozowali przed derbami i latwiejsze spotkanie bedziemy grali 7 dni przed..
Jak my nad kanałkiem byliśmy gospodarzami, też była, a przegraliśmy.ALF pisze:Nie ma opcji nie przegramy Legia jest w tym roku strasznie słaba
co sie czepiasz? Pogdybac sobie zawsze mozna.. a jak nie wiesz jak to moge Cie nauczyc - to bardzo proste.Peter pisze:Tak, czysto teoretycznie.pk pisze:fajnie ze kolejke przed erbami legia bedzie grala z wisla w krakowie. Mysle ze nie beda sie w tym meczu oszczedzac. My za to tydzien przed derbami bedziemy grali mniej prestizowe spotkanie z Odra w Warszawie. Czysto teoretycznie mniej sil strca nasi kopacze od cwelowskich bo mniej beda podrozowali przed derbami i latwiejsze spotkanie bedziemy grali 7 dni przed..
Nie wiem jak mozna tak gdybac, ze straca wiecej sil. Co oni, pierwszy raz w pilke graja, ze przez tydzien sil nie odnowia? Przeciez nasza liga jest (podobno) profesjonalna i graja w niej zawodowcy, ktorzy kazdy mecz graja co tydzien, wiec nie ma co gdybac.
Nie czepiam się. Napisałem "Nie wiem jak mozna tak gdybac, że stracą więcej sił" i tylko o to mi chodziło, bo morale itd. to już inna bajka. Nie denerwuj się tak na przyszłośćpk pisze:co sie czepiasz? Pogdybac sobie zawsze mozna.. a jak nie wiesz jak to moge Cie nauczyc - to bardzo proste.Peter pisze:Tak, czysto teoretycznie.pk pisze:fajnie ze kolejke przed erbami legia bedzie grala z wisla w krakowie. Mysle ze nie beda sie w tym meczu oszczedzac. My za to tydzien przed derbami bedziemy grali mniej prestizowe spotkanie z Odra w Warszawie. Czysto teoretycznie mniej sil strca nasi kopacze od cwelowskich bo mniej beda podrozowali przed derbami i latwiejsze spotkanie bedziemy grali 7 dni przed..
Nie wiem jak mozna tak gdybac, ze straca wiecej sil. Co oni, pierwszy raz w pilke graja, ze przez tydzien sil nie odnowia? Przeciez nasza liga jest (podobno) profesjonalna i graja w niej zawodowcy, ktorzy kazdy mecz graja co tydzien, wiec nie ma co gdybac.
Moze argument z podroza z Warszawy do Krakowa p[rzed wojskowych nie byl jakos szczegolnie trafiony, ale sam fakt ze graja z wisla przed derbami mysle ze jest co najmniej wygodny dla nas. Spotkanie na szczycie, duza presja, zapewne przegrana, byc moze wysoka, nagonka prasy, nerwowe reakcje zygo, waltera.... Pilkarze legii zaszczyci przez prase lazo do psyhoterapeuty ktory jest naszym kibicem (tyle ze sie nie demaskuje).. w wyniku tereapii gwiazdeczki z lazienkowskiej sa jeszcze bardziej zdolowane, zaczynaja pic, i mecz z nami graja na kacu..
A nasi?? NAsi spokojnie z Odra wygrywaja, nie musza sie martwic podrozami, itp, bo 4 kolejne mecze graja w Warszawie.. Wygrana z Dyskobolia, ze Stala, z Odra, humory dopisuja...
Kurcze ale mam bujna wyobraznie...