W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Walia-POLSKA

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Mateo

Walia-POLSKA

Post autor: Mateo » śr paź 13, 2004 22:09

Mecz kozak, od początku Polacy cisneli, chwila nieuwagi stracona bramka, poczym kilka kontr piene bramki Frankowskiego, Zurawskiego i Krzynówka i komplecik punktów- zajebisty mecz;) czekam na wasze refleksje, opinie itp.

Sil

Post autor: Sil » śr paź 13, 2004 23:44

Że jak?????? to byl najgorszy mecz w wykonaniu polskiej reprezentacji jaki kiedykolwiek widzialem... wynik zupelnie niezasluzony - caly mecz procz ostatnich 15 minut gralismy zupelnie chaotycznie, bez pomyslu i po prostu zle... I jeszcze wlodarczyk w ataku...
janas musi odejsc!

Awatar użytkownika
Kleszcz
Wielka Polonia

Post autor: Kleszcz » czw paź 14, 2004 7:40

to był syfilis a nie mecz. Janas zamiast zacząc spotkanie w skłazie takim jak w Austrii z uporem wstawiał swoich pupilków.
Włodarczyk - totalna porażka, może w Legjuni jest on ok, w kadrze jest żałosny;
Bąk - porażka, wolny i schematyczny;
Kałużny - poza rozbitą dyńką nic nie pokazał - niewidoczny
Kosowski - żenada, beznadziejne dryblingi i częste straty piłek :twisted:
Szymkowiak - "szkiełko" wystarczyło pierdnąć i leżał na trawie.
Na duże słowa uznania zasłużył "Mały Franek", 8 Mila, Żurawinka (lekko mało widoczny ale skuteczny) i Dudi,
Krzynio jak zwykle czyli powyżej krajowej,
Hajto ok (myślałem, że zapakuje któremuś Walijczykowi ale sie deko zawiodłem) :lol:
Rząsa poza podaniem na 1:0 grał nieźle,
Baszczyński tak sobie (zajebiste wybicie piłki na róg z połowy boiska :lol: - gratulacje ).
Janas beznadziejny - znów mu się udało jak ślepemu psu poru.......ć

Camel

Post autor: Camel » czw paź 14, 2004 9:32

Trochę nerwów mi wczoraj zepsuli ale co tam.....
Ważne że mamy pewien trzon zespołu
Wg mnie najlepsi na boisku (Polacy): Hajto (chyba najlepszy u nas), Dudek, Krzynówek, Żurawski, i oczywiście Franio
myślę że też może będzie pozytek z Mili i Kosowskiego

Panu Szymkowiakowi to ja raczej podziękuję: wstyd i kicha że taka pipunia gra w kadrze. Szkoda, że jeszcze się nie popłakał

Martwi mnie postawa bocznych obrońców i trochę słaby występ Bąka, ale podobno był trochę chory

Budujące: dawno nie widziałem tak spojnych naszych - po tym co robili, a zwłaszcza mówili Savage i Bellamy, to najspokojnieszy człowiek by im wysprzęglił w papę :twisted:

peep show
Kontakt:

Post autor: peep show » czw paź 14, 2004 10:05

Opamietajcie sie! Po co zakladac obok tematu "Walia-Polska" temat "Walia-Polska"?

Rozumiem ze zalozenie nowego tematu to sa super emocje, ale ktos ten balagan musi sprzatac, a zainteresowani maja spore utrudnienie w prowadzeniu dyskusji w dublujacych sie tematach.

Zablokowany