W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Brawo Oranjes

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Natter

Brawo Oranjes

Post autor: Natter » sob cze 26, 2004 22:35

Co za emocje szacunek dla van der Saara.

Nareszcie Ibrahimovic nedzna gwiazdeczka dostała psztyczka w nos :twisted:

pk

Post autor: pk » sob cze 26, 2004 23:10

ja tak sie zastanawiam co wszyscy widza w tym Zlatanie... chyba tylko potencjalne mozliwosci, bo warunki to on ma... duzy, niezle gra glowa.. Ale on nigdy nie bedzie klasowym napastnikiem takim jak np Larsson. No bo co to za pilkarz, ktory potrafi podwyzszyc na 3:0, ktory wykorzysta 10 sytuacje z rzedu.. Ani on kreatywny nie jest, ani skuteczny... A kibicowalem Szwecji, od momentu kiedy na trybunach w jednym ujeciu pokazali taka skandynawska foke.. Jakby Szwedzi awansowali moze bym ja jeszcze zobaczyl..

feemp

Post autor: feemp » sob cze 26, 2004 23:19

emocje, emocje, wygrałem w zakładzie 3 żywczyki 8)

Darusta

Post autor: Darusta » sob cze 26, 2004 23:47

pk...foka na trybunach :?: :!:

ona byla zywa czy martwa? Bo przeciez tam chyba duzo wody nie bylo, a one bez wody po jakims czasie wymieraja. Tym bardziej, ze bylo cieplo...

Jesli nie zywa to to sie nadaje do obroncow praw zwierząt :!: Jak żywa też bo kto to słyszał żeby foki w takich warunkach trzymać na stadionach :?: :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ