W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Brawo Jaga Białystok
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Brawo Jaga Białystok
Całkiem nieźle poradzili sobie IIgo ligowcy z "zielonymi" powinni wygrać mecz 1-0 ale sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki... no właśnie czy prawidłowo? Najzabawniejsze jest to, że w zasadzie sytuacja była przejżysta i nie-kontrowersyjna... o spalonym nie było mowy, napastnik również nie popełnił faulu... kolejny sędziowski cud, a stracili na tym tylko zawodnicy z Białegostoku, no bo wygrać z Legią w półfinale PP to nielada wyczyn. Swoją drogą ciekawe co na to PZPN?
Tak widac musiało być, najpierw walkower za zadymy (tylko kto je bardziej sprowokował i po co ?), dzisiaj nie uznana prawidłowo zdobyta bramka. Mam nadzieję, że Lech wygra !!!!!!!!!
Komentarze Szczęsnego mnie momentami rozwalały : "tak krawiec kraje jak mu materii staje.."
I nie wiem czy mnie słuch nie mylił, ale podczas wywiadu z Dudkiem w tle słyszałem chyba "Carmina Burana- Orfa" - pieprzeni kserokopiarze
Komentarze Szczęsnego mnie momentami rozwalały : "tak krawiec kraje jak mu materii staje.."

I nie wiem czy mnie słuch nie mylił, ale podczas wywiadu z Dudkiem w tle słyszałem chyba "Carmina Burana- Orfa" - pieprzeni kserokopiarze

-
-
Ten sędzia powienien ponieść kosekwencje nieuznania absolutnie prawidłowego gola-mam nadzieję, że tak się stanie.
Szkoda, że nie uznał, bo może Beret by się nauczył jeszcze ciut pokory...
Ogólnie sprawa awansu i tak była oczywista. Jaga zasługuje na słowa uznania, bo zaprezentowała się przy Łazienkowskiej lepiej niż niejeden pierwszoligowiec.
Szkoda, że nie uznał, bo może Beret by się nauczył jeszcze ciut pokory...
Ogólnie sprawa awansu i tak była oczywista. Jaga zasługuje na słowa uznania, bo zaprezentowała się przy Łazienkowskiej lepiej niż niejeden pierwszoligowiec.
-
- IFC POLONI@
zawsze mi sie humor poprawia jak widze jak niektórzy płaczą że Legii sie nic złego nie stało. i do tego co pisał o Bialymstoku. mecz został przerwany nie dlatego ze u nas na sektorze była zadyma tylko dlatego ze Jaga najpierw wbiegła na boisko a potem lała się z policją stojacą na murawie. wiec to nie nasza wina gamoniu tylko policji.
a bramke w sumie mogli im uznać bo co to za różnica. i tak by Legia awansowala ale za to przez wszystkie fora w całej Polsce przetoczyła by sie fala radosci po porażce Legii.
a bramke w sumie mogli im uznać bo co to za różnica. i tak by Legia awansowala ale za to przez wszystkie fora w całej Polsce przetoczyła by sie fala radosci po porażce Legii.