Mladá Boleslav 2:0 Bohemians 1905

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Lista imponująca.Czarnych Koszul Fan pisze:Tylko moje kibicowanie to nie takie jak twoje. Umówmy się, że ja cieplej myślę o tych Klubach i to od nich zaczynam sprawdzanie wyników z danej ligi.
W Curling to się gra na lodziesiedem pisze:Awans do ćwierćfinału Curling Cup.
Wolverhampton - Manchester City 2:5
Spokojnie, Rangersi mają problemy związane z zaległościami finansowymi, i grozi im odjęcie od 10 do 25 punktów.Czarnych Koszul Fan pisze:Deadly bo już boję się w tabelę zaglądać. Nie pamiętam aż takiej przewagi.
DEADLY SIN pisze: Spokojnie, Rangersi mają problemy związane z zaległościami finansowymi, i grozi im odjęcie od 10 do 25 punktów.![]()
Odnosili wiele sukcesów za czasów Advocaata, ale nie płacili podatków.malpus91 pisze:DEADLY SIN pisze: Spokojnie, Rangersi mają problemy związane z zaległościami finansowymi, i grozi im odjęcie od 10 do 25 punktów.![]()
![]()
Mogę się domyślać. Na krótszą metę, owszem, każdy kibic cieszyłby się z tytułu mistrza kraju, ale z drugiej strony obecne problemy Rangersów są naprawdę poważne. No ale skoro uważasz, że tytuł mistrzowski jest o wiele ważniejszy niż kwestie finansowe które mogą doprowadzić do upadku klubu, to nie zamierzam z tym dyskutować. Nie zapominaj jednak, że Rangersi mogą wkrótce stracić od 10 do 25 punktów, o czym wyżej napisałem.Czarnych Koszul Fan pisze:I Ty jako kibic Celticu wiesz co jest najważniejsze dla Rangersów podobnie jak ja dla LKS Czerniaków.
Zresztą to takie pierdzenie co jest ważniejsze. Każdy tytuł w historię idzie.
Klub upadnie - mówiąc o klubie miałem na myśli 'firmę', jaką obecnie jest zadłużony Rangers FC. Marka za to nie upadnie, co oczywiste. Spokojnie, nie jestem tak naiwny.Czarnych Koszul Fan pisze:Spoko taki Klub nigdy nie upadnie podobnie jak nie upadłby Twój czy po uszy zadłużony Real Madryt itd.