Ogolnie to ma smieszne komentarze, ale i zarazem trafne

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
No ja widzę kolega naprawdę wysoko ceni p. Zielińskiego. Czy Watykan o tym wie?Człowiek z Kamienia pisze:Tych których cenię z obecnych Tomasz Zimoch za słynne "Panie Turek kończ ten mecz!", św Tomasz Zieliński za niesamowicie emocjonalne podejście do komentowania meczów m.in Polonii zarówno piłkarzy jak i koszykarzy (raz nawet za to przepraszał ludzi kiedy transmisja szła nie tylko w WOT-cie, ale do kilku ośrodków) a z nie piłkarskich komentatorów to oczywiście Bohdan Tomaszewski jak i duet z Eurosportu komentujący Tour de France .
Nie pamietam i nie wiedzialem... Wizji Sport nie posiadalem nigdy, moze dlatego o tym nie slyszalem. Bralem pod uwage inne aspekty, glownie dlatego, ze ogladalem na Polsat Sport Lige Mistrzow, a on przede wszystkim komentowal wiekszosc meczy, dlatego na tym bazowalem...Człowiek z Kamienia pisze:Nie wiem skąd wynika Twój uśmiech na myśl i Iwanowie. Pewnie dlatego, że nie wiesz/nie pamiętasz jak ubliżał Polonii pod koniec meczu z Norwegią na Śląskim, kiedy byliśmy pewni awansu do Mistrzostw Świata, a ten wtedy pracował jeszcze w nieistniejącej Wizji Sport.
Mistrzowie rach, ciach, ciachRobinho pisze:Jaronski i Wyrzykowski - ten duet jest zabojczy. szkoda ze meczy nie komentuja..:/ ale w TdF i Biathlonie rzadza. A z pilkarskich to Borek
piękne było jak komentowali mistrzostwa świata i krytykowali pomysłHaziaj pisze:Rafał Jewtuch i Przemysław Kruk - kto miał do czynienia ze Snookerem na eurosporcie ten wie o co mi chodzi ;P