FC Barcelona 4 -0 Sevilla 5 ptk przewagi nad Realem

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
O to mi chodziłlo, że na Celtic Park są i oprawy i pozdrawianie zgody.czajak pisze:No rzeczywiście nie masz racji, bo Rangersi mają kilka flag Chelsea&Rangers i czasami wywieszają nawet brytyjską flagę z napisem Chelsea. Szaliki zgodowe są, widziałem nawet kilku kibiców Chelsea w tych szalach. W Anglii nie spotkałem się za to z pozdrawianiem zgód.
DEADLY SIN pisze:O rany, trochę tego było.
Co do układów, to nie jest tak do końca jak w Polsce - tych lubimy, tych nie lubimy, a z tymi zrywamy zgodę. Jedyny prawdziwy układ w UK (szaliki, koszulki, oprawy, skandowanie nazwy drużyny) ma tylko Celtic z St Pauli. Wiem, że zaraz fani RFC zaczną krzyczeć, że nie mam racji, ale ta sztama jest zdecydowanie najsilniejsza.
Hm, szczerze mówiąc nie rozumiem tej terminologii. W każdym razie zastanawia mnie, dlaczego wciąż nie ma wzmianki o dzisiejszym meczu Rangersów.Lineker pisze:DEADLY SIN pisze:O rany, trochę tego było.
Co do układów, to nie jest tak do końca jak w Polsce - tych lubimy, tych nie lubimy, a z tymi zrywamy zgodę. Jedyny prawdziwy układ w UK (szaliki, koszulki, oprawy, skandowanie nazwy drużyny) ma tylko Celtic z St Pauli. Wiem, że zaraz fani RFC zaczną krzyczeć, że nie mam racji, ale ta sztama jest zdecydowanie najsilniejsza.
bzdura! Jedyny znany układ to Rangers-Chelsea-Linfield Belfast, zgoda z Chelsea tyczy się ekipy sportowej, Linfield to akcenty religijno-polityczne, taka typowa zgoda tak jak my to pojmujemy to Rangers-HSV która była przyklepana z 2 miesiące temu.