Come on you, Spurs
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
Klub organizuje autokary dla kibicow, powiedzmy ze spokojnych a reszta organizuje sie sama 
oto cytat ze strony Arsenalu na temat organizacji wyjazdu na Manchester U, w kwietniu:
to sie nazywa piknik !
:D
ale mysle ze Jacek lepiej opisze co sie dzialo tam u niego wczoraj, z tego co wiem to mial mile towarzystwo w autokarze
oto cytat ze strony Arsenalu na temat organizacji wyjazdu na Manchester U, w kwietniu:
Jeszcze rozkminiaja organizacje noclegu w hotelu w manchesterze na noc przed meczem...[u][i]Arsenal.com[/i][/u] pisze:Coach Travel
Adults - £29
Concession - £24
VIP Coach Travel
£67 — A tabled coach which will include a full tea, coffee and soft drinks service and a return light refreshments service.
Depart Queensland Rd at 09.30
Depart London Gateway at 10.00
The return journey should take approximately 4 hours and 30 minutes.
Overnight — Coach travel
We are considering doing a coach trip which involves an overnight stay in a Manchester hotel the night before the game. At time of going to print we did not have a price, so for more details please contact the Travel Club.
to sie nazywa piknik !
ale mysle ze Jacek lepiej opisze co sie dzialo tam u niego wczoraj, z tego co wiem to mial mile towarzystwo w autokarze
totalny piknik to jedynie jak mozna okreslic te autokary organizowane przez klub, ja np mialem albo 15-16 latkow albo jakies rodzinki z malymi dziecmi albo fanow w wieku ok 50lat ... alkohol w autokarach jest zakazany, w trakcie nie ma zadnych spiewow.. za bardzo z kim pogadac nie bylo ale wyjazd zaliczony. jak che sie pobalowac w trakcie albo liczy na inne atrakcje trzeba organizowac sie samemu, czyli fury albo pociag tudziez prywatne autokary.
co do samego wyjazdu przebiegl spokojnie, tylko tuz przed samym Sunderlandem policja przetrzymala nas jakies 1,5h bo niby mielismy czekac na eskorte i jeszcze 1 rozrywkowy (nieoficjalny) autokar z naszymi kibicami. w koncu i tak sie na nich nie doczekalismy wiec odholowali nas na stadion...podobniez za wczesnie przyjechalismy co wg mnie bylo debilnym tlumaczeniem majac na uwage to ze na stadionie i okolicy w tym czasie bylo juz ok 2tys kibicow West Ham.. tam jak juz weszlismy pod trybuna w miejscu gdzie sa bary polecialo kilka butelek w obie strony przez taka sciane co odgradza przyjezdnych od miejscowych..pospiewane troche bylo na grubego Franka i tyle, przynajmniej ja o niczym wiecej nie wiem bo nasz powot przebiegl szybko i spokojnie
ale na Bolton jade pociagiem..
co do samego wyjazdu przebiegl spokojnie, tylko tuz przed samym Sunderlandem policja przetrzymala nas jakies 1,5h bo niby mielismy czekac na eskorte i jeszcze 1 rozrywkowy (nieoficjalny) autokar z naszymi kibicami. w koncu i tak sie na nich nie doczekalismy wiec odholowali nas na stadion...podobniez za wczesnie przyjechalismy co wg mnie bylo debilnym tlumaczeniem majac na uwage to ze na stadionie i okolicy w tym czasie bylo juz ok 2tys kibicow West Ham.. tam jak juz weszlismy pod trybuna w miejscu gdzie sa bary polecialo kilka butelek w obie strony przez taka sciane co odgradza przyjezdnych od miejscowych..pospiewane troche bylo na grubego Franka i tyle, przynajmniej ja o niczym wiecej nie wiem bo nasz powot przebiegl szybko i spokojnie
ale na Bolton jade pociagiem..
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
Dzis Kormoran Ruszkowo - Polonia Iłowo
Wazny mecz musimy wywalczyc choc remis ale w Ruszkowie zawsze gralo Nam sie ciezko.
I najwazniejszy mecz z Unia Susz na ktory jak sie zapowiadaja maja autobusem przyjechac kibice wraz ze speirajacym ich Jeziorakiem bedzie ciekawie za okolo 2 tyg beda juz szale jak narazie pierwsza czesc 50 sztuk jak juz beda wkleje na forum
PzDr walczymy o Awans
2 Polonie na zawsze
Wazny mecz musimy wywalczyc choc remis ale w Ruszkowie zawsze gralo Nam sie ciezko.
I najwazniejszy mecz z Unia Susz na ktory jak sie zapowiadaja maja autobusem przyjechac kibice wraz ze speirajacym ich Jeziorakiem bedzie ciekawie za okolo 2 tyg beda juz szale jak narazie pierwsza czesc 50 sztuk jak juz beda wkleje na forum
PzDr walczymy o Awans
2 Polonie na zawsze