+ nowe piosenki
+ goście
+ walka naszych koszykarzy do końca
+ zacięta końcówka
+ atrakcje "sportowe" pozdro dla kumatych
- frekwencja
- wynik
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
William pisze: -znowu wielkie bulwersowanie się kiedy w odpowiedzi na cała Polska w cieniu Śląska użyto niecenzuralnych słów...
Ale tu nie chodzi o to, że spiker jest kiepski tylko o to, że zachowuje się jak komentator przez co nie można prowadzić dopingu. Powinien zamknąć jadaczkę i nie zagłuszać dopingu. Można się poczuć jak przed TV bo komentuje wszystkie akcje jak Darek Szpakowskipawel61 pisze:to ja jeszcze dodam:
+ za postęp w dopingu (daleko od ideału ale jest jednak ciekawiej niż było zwłaszcza pod koniec poprzedniego sezonu)
a czy może ktoś by się wybrał do Świecia 21 grudnia? Informacja na temat prób zorganizowania wyjazdu na www.radapuchaczy.net
acha, przesadzacie z krytyką spikera. Nie jest jakimś objawieniem, ale nie jest też taki zły, daleko mu do Waldka Skorupki
I nie czepiajcie się tego difens (no chyba, że ktoś śpiewa tylko to), to wywodząca się z NBA tradycja, a tradycje trzeba szanować
Zgadzam się z wami. Może następnym razem uda nam się bardziej ciepło przyjąć śląska. Ja np. tego difens to w ogóle nie śpiewałem i nie zamierzam.Michallek pisze:William pisze: -znowu wielkie bulwersowanie się kiedy w odpowiedzi na cała Polska w cieniu Śląska użyto niecenzuralnych słów...
zgadzam sie, wielkie oburzenie co po niektórych którzy w całym meczu krzyczą tylko jak jest zarzucane ulubione przez wszystkich difens![]()