W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Kto prezesem PZPNu?
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Kto prezesem PZPNu?
Szykują się nam wybory na stanowisko prezesa piłkarskiej centrali. Pojawiają się coraz to nowe nazwiska, kto Waszym zdaniem powinien zajmować to stanowisko i dlaczego
Jardelu ,a może poczekajmy na wszystkich kadydató ,bo wątpię ,aby tylko tylku kandytowa ... w USA :)
Może masz Lordi racje, że nieco za wcześnie z tą ankietą. Mi się wydaje, że wiem, kto mógł zagłosować na Czarneckiego Z tego grona faktycznie Lubański wydaje się najbardziej sensowny, ale nie przekreślałbym też (mam nadzieje, że mnie nie zabijecie) Koseckiego. Co by nie mówić pokazał, że coś dla piłki potrafi zrobić, choćby klub w Konstancinie gdzie trenują dzieciaki. Czarnecki zaś zabłysnął tym, że się lubi wszędzie pod wszystko podczepiać. Zaś Kasperczak, trener dobry, ale prezes piłkarskiego związku powinien umieć sklecić ze dwa zdania.
Ja bym był za Janem Tomaszewskim, bo:
1) Jest to zdesperowany pomyleniec
2) Zdesperowany pomyleniec jest zdeterminowany w swoim działaniu, więc na pewno wprowadzi w życie swoje pomysły
3) Panu T. leży na sercu bardziej dobro polskiej piłki niż własne (tak mnie się bynajmniej wydaje)
4) Dajmy mu szansę, żeby poza krzyczeniem coś zrobił. Krzyczeć umie każdy - zobaczymy, co wyjdzie w działaniu.
2) Zdesperowany pomyleniec jest zdeterminowany w swoim działaniu, więc na pewno wprowadzi w życie swoje pomysły
3) Panu T. leży na sercu bardziej dobro polskiej piłki niż własne (tak mnie się bynajmniej wydaje)
4) Dajmy mu szansę, żeby poza krzyczeniem coś zrobił. Krzyczeć umie każdy - zobaczymy, co wyjdzie w działaniu.
Bycie porażającym i polskim to dziś nazywa się polityczna poprawność!!!MilaGros pisze:człowiek, który zasłużył się Polskiej Reprezentacji i nie żyje prawie 20 lat a Ty nie możesz zapomnieć mu że grał tam gdzie grałLordi pisze:a nie alkoholików którzy dają się zabić ciężarówce w USA
to porażające jest i takie polskie - nienawiść dla samej nienawiści
Nienawiśc -bardzo daleko mi do tego,stwierdziłem tylko fakt.Zresztą śmierć tego pana powinna kandydować łącznie z innym na tej stronie do głównej nagrody.
http://www.nagrody.jeja.pl/d45.php
Sorka za mały oftopic!!!
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Wg. mnie tacy kandydaci jak Czarnecki, Wójcik, Kosecki czy Tomaszewski są gorsi (każdy ma fabryczny feler, choć każdy innego rodzaju) od obecnego prezesa. Z pozostałych Lubański wydaje się mieć najwięcej atutów i na niego kliknąłem. Lato i Kasperczak znają pewnie lepiej od Lubańskiego środowisko i realia ale to wątły argument, bo właśnie o zmianę tych realiów biega.
P.S. A Kazik Deyna - choć lubiał sie napić - to alkoholikiem żadnem nie był...A inteligencji i wyobraźni boiskowej miał wiecej niż wszyscy kandydaci razem wzięci. Tylko webalnie odstawał i do detali typu "jakaś ciężarówka" , "jakaś kobieta", "jakiś kontrakt" zbyt małą wagę przywiazywał.
P.S. A Kazik Deyna - choć lubiał sie napić - to alkoholikiem żadnem nie był...A inteligencji i wyobraźni boiskowej miał wiecej niż wszyscy kandydaci razem wzięci. Tylko webalnie odstawał i do detali typu "jakaś ciężarówka" , "jakaś kobieta", "jakiś kontrakt" zbyt małą wagę przywiazywał.
Wlasnie Tomaszewski i Czarnecki moga sobie ręke podac z Lepperem.....
Kasperczak ma własne problemy z Senegalem:D
Lato to taka pacynka...zrobi to co mu "koledzy "powiedza zreszta jego "talenta" oratorskie stoja na poziomie pana pięknego Romana K. a jak ktoś ma problemy z przekazaniem tego co mysli to znaczy ze albo nie mysli albo to nie jego powołanie (ja mam to 2-gie):)
Wójcik: jego mozna określić cyt. "kasa misiu kasa"
Listkiewicz....bez komentarza
Wynik: Lubański.....ale bardziej z braku alternatywy
Kasperczak ma własne problemy z Senegalem:D
Lato to taka pacynka...zrobi to co mu "koledzy "powiedza zreszta jego "talenta" oratorskie stoja na poziomie pana pięknego Romana K. a jak ktoś ma problemy z przekazaniem tego co mysli to znaczy ze albo nie mysli albo to nie jego powołanie (ja mam to 2-gie):)
Wójcik: jego mozna określić cyt. "kasa misiu kasa"
Listkiewicz....bez komentarza
Wynik: Lubański.....ale bardziej z braku alternatywy
-
- (P)ierwsza Drużyna
Wszyscy wymienieni - nawet Listek - byle nie Czarnecki, Wójcik (to by się zaczęło dno i nieustanne pasmo "sukcesów" wiadomo jakiego klubu...) lub Tomaszewski (choć nie ma go na liście). Ktoś tu nazwał tego ostatniego "Lepperem polskiej pilki". Powiem tylko - nie obrażajcie Leppera...
Lubański moim zdaniem się nie nadaje - bo jako menadżer nieźle czasem kręcił. Z tego chyba powodu przestał m.in. komentować mecze dla TVP (z Darkiem). Jak był mecz to chwalił swoich. Trochę żałosne to było. I być może z tego powodu byłby dosyć "ukladowy" jako prezes.
Z braku lepszych kandydatów (tak, tak!) oddaję głos na Kasperczaka. Jedyny przyzwoity kandydat.
Lubański moim zdaniem się nie nadaje - bo jako menadżer nieźle czasem kręcił. Z tego chyba powodu przestał m.in. komentować mecze dla TVP (z Darkiem). Jak był mecz to chwalił swoich. Trochę żałosne to było. I być może z tego powodu byłby dosyć "ukladowy" jako prezes.
Z braku lepszych kandydatów (tak, tak!) oddaję głos na Kasperczaka. Jedyny przyzwoity kandydat.
Kosecki to palant... Jak dla mnie zbyt blisko mu do Dariusza D. Poza tym jako mieszkaniec KCN'a nie jestem entuzjastą ani jego klubu ani jego pracy w Radzie Gminy. Dodatkowo jego syn jest strasznie wkurwiający. Córkę ma , podobnie jak Tusk , niczego sobie Zatem albo Heniek Kasperczak albo jakiś dobry menadżer spoza całego tego bajzlu.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1482380,wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/0,1248675,1482380,wiadomosc.html
Zagłosowałem na Grzesia Latę, ale szczerze to bym był także za Tomaszewskim!_Rydz pisze:Ja bym był za Janem Tomaszewskim, bo:
- DZIADEKKSP
w tej sprawie musze niestety stanąć po stronie Koseckiego... Nie pisz takich bzdur na drugi raz bez głębszej wiedzy na temat... Kosecki sie nie nadaje z innych wzgledow. Jest po prostu durniem i to go skresla jesli chodzi o kandydowanie na fotel prezesa PZPN...DZIADEKKSP pisze: Może wyjawi jak powstał jego klub kosa konstancin ..jeden wielki wałek
Kasperczak to jedyny człowiek ze srodowiska obecnego PZPN którego mogłbym zaakceptowac jako prezesa...
- DZIADEKKSP