O ile sie orientuje to Shields gral w dzisiejszym meczu ?
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
KOSZYKÓWKA
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
-
El Torrero
szkoda tylko porażki z Kotwicą. Tego meczu NIE WOLNO BYŁO PRZEGRAĆ. A tu 10-33 po 1. kwarcie...
Dobrze że chociaż w bilansie bezp. pojedynków jesteśmy na plus
Ale teraz mecze u siebie z czołowymi drużynami, a z tymi ciut słabszymi na wyjeździe. Ech... Pozostaje wierzyć w cud, już parę razy się w tym sezonie przydarzył
Dobrze że chociaż w bilansie bezp. pojedynków jesteśmy na plus
Ale teraz mecze u siebie z czołowymi drużynami, a z tymi ciut słabszymi na wyjeździe. Ech... Pozostaje wierzyć w cud, już parę razy się w tym sezonie przydarzył
-
michalkord
prawda jest taka, że jak ktoś chce, to i tak przyjdzie na mecz Polonii z Prokomem... niezależnie od tego, jakie mecze są transmitowane w telewizji :] widzę, że najpierw wszyscy po MŚ w Japonii zainteresowali się siatkówką, teraz nagle wszyscy już się ręczną zaczynają interesować... ehhh szkoda gadać, ale szczerze mówiąc trochę mnie to śmieszy...
ja oczywiście nawet bez zastanawiania się wolę obejrzeć mecz na żywo, niż transmisję w TV, pomimo, że od dawna interesują mnie obie dyscypliny...
pozdro dla wszystkich, którzy wybiorą jednak Obozową
PS: Co do meczu Polonii 2011 to już zupełnie nie rozumiem, czemu został przełożony na niedzielę...
ja oczywiście nawet bez zastanawiania się wolę obejrzeć mecz na żywo, niż transmisję w TV, pomimo, że od dawna interesują mnie obie dyscypliny...
PS: Co do meczu Polonii 2011 to już zupełnie nie rozumiem, czemu został przełożony na niedzielę...
Karolina pisze:prawda jest taka, że jak ktoś chce, to i tak przyjdzie na mecz Polonii z Prokomem... niezależnie od tego, jakie mecze są transmitowane w telewizji :] widzę, że najpierw wszyscy po MŚ w Japonii zainteresowali się siatkówką, teraz nagle wszyscy już się ręczną zaczynają interesować... ehhh szkoda gadać, ale szczerze mówiąc trochę mnie to śmieszy...
Nie po to oglądałem wszystkie mecze Polaków do tej pory , żeby teraz o wyniku finału dowiedzieć się od spikera Zięby... Nie jest moją winą , to , że prezes Kozak nie jest w stanie przełożyć meczu o dwie , trzy godziny na 3 dni przed spotkaniem. A to , że wszyscy zaczynają się interesować tymi sportami to chyba dobrze
keeper pisze:
Mnie śmieszy twoja wypowiedź...
Nie po to oglądałem wszystkie mecze Polaków do tej pory , żeby teraz o wyniku finału dowiedzieć się od spikera Zięby... Nie jest moją winą , to , że prezes Kozak nie jest w stanie przełożyć meczu o dwie , trzy godziny na 3 dni przed spotkaniem. A to , że wszyscy zaczynają się interesować tymi sportami to chyba dobrzeGorzej gdy wszyscy uważają się za znawców...
Czy ja twierdzę, że Twoją winą jest, że wszystkie mecze są w tym samym dniu i to na dodatek z niewielką różnicą czasową? Nie po to oglądałeś mecze Polaków, żeby wyniku finału dowiedzieć się od spikera Zięby... hmmm a po to chodziłeś (bo zakładam, że chodziłeś) na mecze koszykarskiej Polonii, żeby teraz wyniku meczu z Prokomem dowiedzieć się od znajomych, bądź z internetu? Taka sama sytuacja
Mamy wolność wyboru, więc spoko: Ty wybierasz transmisję piłki ręcznej w TV, ja mecz Polonii na żywo. Tyle.
-
Profesor Ciekawski
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
O dżizas
ale padake zagrali... To był najgorszy mecz koszykarskiej Polonii jaki w życiu widziałem. Mam nadzieję , że ostatni taki.
Wzmocnienia ekipy okazały się chyba raczej osłabieniami , taki Carr zaczął trafiać dopiero w 4 kwarcie. Sarzało nic nie pokazał , to sam Lotridż
No i Szybilski... jestem pełen podziwu , że w ogóle jest w stanie biegać. Szkoda , ze ma problemy ze skakaniem... Ze starego skąldu tylko Kenny Walker coś tam grał , reszta DNO od poczatku do końca ( szczególnie zawiódł mnie Reynolds - 7 pktów
)
Było jednak parę plusów :
Quest ( tylko po kij tam ci faceci
)
wyszliśmy za pięćdziesiątkę
pośmiałem się i pokrzyczałem trochę , idealny trening przed sezonem piłkarskim...
Wzmocnienia ekipy okazały się chyba raczej osłabieniami , taki Carr zaczął trafiać dopiero w 4 kwarcie. Sarzało nic nie pokazał , to sam Lotridż
Było jednak parę plusów :
-
adeekk1989