W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- Oiolosse
- Kontakt:
A dla odmiany Bristol City wygralo 5 mecz z rzedu: na wyjedzie 3:0 z Tranmere Rovers. Mecz obserwowalo 6,228 widzow. Wygrana wybila Robins na 8 miejsce w tabeli. Do konca rozgrywek zostaly jeszcze dwa mecze (Przedostatnie Swindon i prowadzace w tabeli Southend - pewne juz awansu), a City maja zaledwie 3 punkty straty to 6 Swansea (6 miejsce = ostatnie miejsce gwarantujace playoffy). Pozostaje wiec wygrywac wszystko do konca i liczyc na podkniecia Notthingham, Swansea i Barnsley... Szanse sa iluzoryczne, ale i tak jest to duzy sukces biorac pod uwage, ze jeszcze w grudniu Bristol byl ostatni w tabeli 3 ligi...
mms://video.premiumtv.co.uk/cokeacola/cocacola_top10_190406_hi.wmv - bramki sprzed tygodnia. Polecam bramke Rowana Vive z Luton.
mms://video.premiumtv.co.uk/cokeacola/cocacola_top10_190406_hi.wmv - bramki sprzed tygodnia. Polecam bramke Rowana Vive z Luton.
-
WATFORD
Kiedyś w latach osiemdziesiątych myłem w Londynie gary u Pakistańczyka, najbliżej miałem na stadion Łosi.Żółto-czerwoni, Luter Blisset jak mi się to wtedy podobało.
dzisiaj nie interesuję się piłką jak wtedy ale jak przeczytałem info to aż podskoczyłem.
Po sześciu latach nieobecności Watford wraca do Premier League. W finałowym meczu play-off gracze Aidy'a Boothroyda pokonali Leeds 3:0.
Strzelec pierwszego gola dla Watfordu Jay Demerit dwa lata temu opuścił rezerwy Chicago Fire i przeniósł się do Anglii. Zaczynał od gry w lidze amatorskiej gdzie zarabiał 40 funtów tygodniowo. Po meczu sparingowym z Watford działacze sprowadzili obrońcę na Vicarage Road. Wczoraj Demerit strzelił jednego z najważniejszych goli w historii klubu. Według fachowców awans oznacza wpływy sięgające 30-40 milionów funtów. W przyszłym sezonie w Premier League zagrają także Reading i Sheffield United, które awans wywalczyły bezpośrednio.
Leeds - Watford 0:3 (0:1): Demerit (25.), Sullivan (57. samobójcza), Henderson (84. karny)
Kiedyś w latach osiemdziesiątych myłem w Londynie gary u Pakistańczyka, najbliżej miałem na stadion Łosi.Żółto-czerwoni, Luter Blisset jak mi się to wtedy podobało.
dzisiaj nie interesuję się piłką jak wtedy ale jak przeczytałem info to aż podskoczyłem.
Po sześciu latach nieobecności Watford wraca do Premier League. W finałowym meczu play-off gracze Aidy'a Boothroyda pokonali Leeds 3:0.
Strzelec pierwszego gola dla Watfordu Jay Demerit dwa lata temu opuścił rezerwy Chicago Fire i przeniósł się do Anglii. Zaczynał od gry w lidze amatorskiej gdzie zarabiał 40 funtów tygodniowo. Po meczu sparingowym z Watford działacze sprowadzili obrońcę na Vicarage Road. Wczoraj Demerit strzelił jednego z najważniejszych goli w historii klubu. Według fachowców awans oznacza wpływy sięgające 30-40 milionów funtów. W przyszłym sezonie w Premier League zagrają także Reading i Sheffield United, które awans wywalczyły bezpośrednio.
Leeds - Watford 0:3 (0:1): Demerit (25.), Sullivan (57. samobójcza), Henderson (84. karny)
no o puchary bedzie ciezko podejzewam, w ogole ni epodejzewam zeby w UEFie cos wielkeigo zwojowali, ale w sumie...kto liczyl na final FA Cup
ja bede zadowolony jak beda w okolicach 8-10 miejsca, drugi sezon zawsze ciezszy jest
natomiast Liverpool zawiodl na calej linii (albo Blades mile zaskoczyli jak kto woli). w tym sezonie wrescie maja pake z ktora moga zaatakowac mistrza, a tu na wstepie 2 punkty stracone. i znow trzeba liczyc na potkniecia Chelshit

ja bede zadowolony jak beda w okolicach 8-10 miejsca, drugi sezon zawsze ciezszy jest
natomiast Liverpool zawiodl na calej linii (albo Blades mile zaskoczyli jak kto woli). w tym sezonie wrescie maja pake z ktora moga zaatakowac mistrza, a tu na wstepie 2 punkty stracone. i znow trzeba liczyc na potkniecia Chelshit
Z remisu Szabelek z L'poolem akurat się cieszę, oby Sheff Utd zaszło jak najwyżej.
Portsmouth - Blackburn 3-0
Shrewsbury - Boston 5-0
Chester - Wrexham 1-2 (gorący mecz, Anglia vs Walia, 20-30 km od siebie, a tak wyglądała ostatnia wizyta WXM w Chester : banda kretynów jak się bliżej spojrzec, swoją drogą Chester to śliczne miasto)
Nottm Forest- Brighton G.F.C
2-1
Greenock Morton -Ayr Utd 0-0
Birmingham City- Cycki Palacki 2-1
Glasgow Rangers - Hearts 2-0
No i najwazniejsze:
Polonia Kuligów - Lotos Jabłonna 3-0 (wo)
Portsmouth - Blackburn 3-0
Shrewsbury - Boston 5-0
Chester - Wrexham 1-2 (gorący mecz, Anglia vs Walia, 20-30 km od siebie, a tak wyglądała ostatnia wizyta WXM w Chester : banda kretynów jak się bliżej spojrzec, swoją drogą Chester to śliczne miasto)
Nottm Forest- Brighton G.F.C

Greenock Morton -Ayr Utd 0-0
Birmingham City- Cycki Palacki 2-1
Glasgow Rangers - Hearts 2-0
No i najwazniejsze:
Polonia Kuligów - Lotos Jabłonna 3-0 (wo)
-
- (P)ierwsza Drużyna
-