w AFC Denver vs Pitsburg
w NFC Seatle vs Carolina
5 luty 2006 w Detroit XL Super Bowl!!!
wiem ze jest tu paru kibicow NFL wiec jak typujecie??
Wg mnie Broncos wygraja cala ta zabawe!
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Super Bowl is coming
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
Piotrek_Ursynow
- (P)ierwsza Drużyna
Hehe 
Jak to mówi się w USA : Attack win games, Defence win Championship...
Więc chyba Steelers
Jak to mówi się w USA : Attack win games, Defence win Championship...
Więc chyba Steelers
Ostatnio zmieniony pn sty 23, 2006 0:53 przez Michu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrana Steelers nad Broncos nie zdziwila mnie az tak bardzo jak porazka Panthers. Steelers to chyba jeden z najlepiej zbilansowanych zespolow, w ktorym mozna sie opierac na grze praktycznie kazdej formacji. Za to Panthers to chyba najbardziej od lat dominujaca obrona i liczylem, ze nie pozwola ani Seahawkas ani w finale na zdobycie wielu punktow przez rywali.
W finale zagraja druzyny, ktorym zyczylem odpadniecia w finalach konferencji. Zaskoczyli mnie, a szczegolnie obronna gra Seahawks! Rozbili kompletnie atak Delhomme/Smith i bylo po frytkach, bo gra biegowa Panthers miala opierac sie na rezerwowych, wiec i zagroznie mniejsze.
W finale zwyciestwa nie zycze nikomu, obu ekip baaardzo nie lubie.
Go Vikings!!
W finale zagraja druzyny, ktorym zyczylem odpadniecia w finalach konferencji. Zaskoczyli mnie, a szczegolnie obronna gra Seahawks! Rozbili kompletnie atak Delhomme/Smith i bylo po frytkach, bo gra biegowa Panthers miala opierac sie na rezerwowych, wiec i zagroznie mniejsze.
W finale zwyciestwa nie zycze nikomu, obu ekip baaardzo nie lubie.
Go Vikings!!
-
Piotrek_Ursynow
- (P)ierwsza Drużyna