W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
PP Polonia - Znicz
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
-
PP Polonia - Znicz
Do przerwy w meczu o Puchar Polski Polonia prowadzi ze Zniczem Pruszkow 36-21.
Mecz toczony jest w duzo mniejszym tempie niz mecz ligowy.
Mecz toczony jest w duzo mniejszym tempie niz mecz ligowy.
-
Czarny to bardzo dobrze ujal
Oni nie wiedza co to kultura
Caly czas tylko bluzgi na nas, na sedziow i na wsyztsko co sie da
A co do meczu, to poziom sportowy nie zachwycil z jednej jak i z drugiej storny (chociaz czego sie spodziewac po 2 ligowej druzynie) 0 dopingu od nas, tak jak ludzi ( na oko to z 300 osob bylo)

-
Wczoraj byłem pierwszy raz na koszu i niestety nie zachwyciło mnie to widowisko.Gra jakaś taka sobie,barierki na balkonie jakieś takie za wysokie,i jeszcze pewna grupa wyzywająca nas,sędziów a takze swoich zawodników.No i jeszcze brak dopingu dla naszych koszykarzy.No nic pójde sobie na następny mecz moze bedzie lepsza atmosfera.
Ja moze wyjasnie, Jezeli przeszkadzaj barierki, to mozna wstac, albo pojsc na dol gdzie nie ma barierek. Co do grupy nas wyzywajaej, to swiadczy tylkio o ich niskim poziomie, co bardzo zadko sie zdarza(ale to przeciez kibice znicza i legii) Jedyną jeszcze tak "kulturalną" ekipa jest Anwil. A brak dopingu z naszej strony, byl tylko efektem tego, ze za malo osob bylo zeby dopingowac (na lidze jest zupelnie inaczej bo jest lepszy przeciwnik, i duzo wiecej ludzi
)

-
-
Polonia wygrała w Pruszkowie ze Zniczem w I rundzie Pucharu Polski 73:60
Dlaczego tej informacji nie mogłem przeczytać na www.wielkapolonia.pl? Dlaczego nie było jej w serwisach sportowch w radio i tv?
Proszę mi nie mówić, że to nieciekawe wydarzenie. W pewnym klubie znad kanałku pracuje facet, który ma za zadanie przekazywać informacje na stronę 201 telegazety TVP3 oraz do innych tego typu miejsc.
Wystarczy, że ktoś tam za przeproszeniem "piardnie" a dziennikarze mają gotowy do publikowania tekst.
Wiem, że to wymaga wolnego czasu i pieniędzy na takiego pana. Wiem, że jest sporo wytłumaczeń. Sorry za przyczepianie się.
Brawo koszykarze, za drugą wygraną ze Zniczem.
Dlaczego tej informacji nie mogłem przeczytać na www.wielkapolonia.pl? Dlaczego nie było jej w serwisach sportowch w radio i tv?
Proszę mi nie mówić, że to nieciekawe wydarzenie. W pewnym klubie znad kanałku pracuje facet, który ma za zadanie przekazywać informacje na stronę 201 telegazety TVP3 oraz do innych tego typu miejsc.
Wystarczy, że ktoś tam za przeproszeniem "piardnie" a dziennikarze mają gotowy do publikowania tekst.
Wiem, że to wymaga wolnego czasu i pieniędzy na takiego pana. Wiem, że jest sporo wytłumaczeń. Sorry za przyczepianie się.
Brawo koszykarze, za drugą wygraną ze Zniczem.
Drogi Michale.
Nie wiem czemu sie zdenerwowales.
Wejdz sobie na strone
www.radapuchaczy.net
Polecam ta strone na pszyszlosc.
Tam masz wszystkie informacje o koszykowce na Polonii.
Wejdz sobie na strone
www.radapuchaczy.net
Polecam ta strone na pszyszlosc.
-
Właśnie z tej strony wziąłem wynik :)_czarny_ pisze:Drogi Michale.
Wejdz sobie na strone
www.radapuchaczy.net
Polecam ta strone na przyszlosc.
Ale niestety osoby niezwiązane blisko z Polonią tej strony prawdopodobnie nie znajdą :(