zwykle bulwarowej a jak sie okazuje nie tylko

mieszanina prawdy, pólprawd i pomówień oraz sughestii nie do sprawdzenia

nie mówię że liga jest idealna a wszyscy kryształowo uczciwi,
bo przekręty były są i bedą niestety

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Jacku proszę....Kaminero pisze:Czasami jak się czegoś nie wie to chyba lepiej zamilknąć niż pisać brednie.Camel pisze:Kurde, od tego całego dymania wszystkich nas niedługo d...py rozbolą.![]()
Ceny biletów podniesione za wybryki? Czy może na poczet pewniejszego utrzymania? (...)
To taka ogólna myśl.
A skąd wiesz, że nie ma?KaraBin pisze:http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,11 ... plina.html
a ciekawe czemu nie ma wypowiedzi naszego Prezesa, przecież nazwa POLONIA WARSZAWA była w wypowiedzi Dziurowicza.
Proszę mnie tylko nie atakować, że podejrzewam Zarząd o jakieś ciemne interesy. Bardziej mi chodzi o kontakty z dziennikarzami... Co już nawet w takich gorących tematach prasa nie ma ochoty rozmawiać z naszymi przedstawicielami??
Oczywiście, że nie czytałem. Jestem w pracy, nie mogę czytać gazet w godz. służbowychKleszcz pisze: A skąd wiesz, że nie ma?
Czytałes wydanie papierowe ?
Na stronie www.sports.pl nigdy nie podają całych artykułów tylko zajawki. Chca sobie poprawić sprzedaż w ten sposób.
Siem nie czepiamKaraBin pisze:Oczywiście, że nie czytałem. Jestem w pracy, nie mogę czytać gazet w godz. służbowychKleszcz pisze: A skąd wiesz, że nie ma?
Czytałes wydanie papierowe ?
Na stronie www.sports.pl nigdy nie podają całych artykułów tylko zajawki. Chca sobie poprawić sprzedaż w ten sposób.
To nie było z www.sports.pl tylko z www.sport.onet.pl co nie zmienia sytuacji, że również mogą być tam tylko wycinki. Jeśli w drukowanym wydaniu jest również wypowiedź naszych przedstawicieli to zwracam honor i jestem gotów uczynić to osobiście w stosunku do osób, które poczuły się urażone.
Odnoszę tylko wrażenie, że Ty też nie czytałeś całości wersji drukowanej (bo jak byś miał pewność to niewątpliwie wytknąłbyś mi to zdecydowanie) a czepiasz się.
Komentuje na podstawie informacji jakie mam. Nie jestem jasnowidzem...
Nooo... jak dla mnie wyjatkowo srednio stanowczo:) zalosne, moim zdaniem to bylo przyznanie sie:(SKJ pisze:Właśnie na TVN-ie pokazywali wywiad z Gołaszewskim na temat sprzedania meczu z GKS-em. Igorek robił maślane oczy ale stanowczo powiedział,że nic nie wie o jakichś pieniądzach wręczonych piłkarzom przez Dziurę. Taaa a świstak siedzi
W ramach offtopu, oni tak robią ze wszystkim. Dosyc dobrze znam okolice siedziby TVN i zawsze świetnię się bawię, rozpoznając w czasie wiadomości znajome miejsca. Jak coś jest o aferze Orlenu, to reporter gada na stacji benzynowej na Wiertniczej; jak coś o kościele, to przed Bernardynami; jak o policji, to przy komisariacie na Sadybie - wszystko w promieniu jednego kilometra. I tak musieli się nieźle postarac, skoro byli na K6 - łatwiej by im było zrobic materiał o wałkach w IV lidze na obiektach Delty...pk pisze:Wkurza mnie to, ze TVN idzie pod polonia, pokazuje nasz klub w kontekscie tej afery.. Z drugiej strony troche ich rozumiem. Slowo "Polonia" pojawilo sie w wywiadzie, wiec zeby zrobic pare ujec nie trzeba jechac do Lubina, czy Lecznej, lub tez Katowic. Wystarczy pojechac na K^, wiadomo, ze w Warszawie maja najwiecej ludzi i sprzetu.. Ale postronni ludzie moga nasz klub teraz kojarzyc z ta afera zupelnie nieslusznie..
po co po raz trzeci link do tego samego materiału? pierdzielnik się tak robi
anzelm pisze:taki wynalazek jest - telefon, nie słyszałeś?Kleszcz pisze: Może ktoś sprawdzić czy rzeczywiście Białek przeprowadził wywiad z Chrobakiem? Nie chce mi sie w to wierzyć. W czwartek we Wronkach była feta z okazji odbioru podgrzewanej płyty. Bez II trenera? NIE WIERZĘ !![]()
![]()