Analogicznie moglbym odniesc sie do Twojego zdania i zaproponowac Ci rejestracje na forum Wisly, tudziez zwracanie sie per "misiu" do Twojego kochanka. Ale tego nie zrobie...El Sisiorro pisze:nie podoba Ci sie - nie czytaj, wyloguj sie. Nic mnie Twoje zdanie nie obchodzi. Chce pogadac o sytuacji w Wisle i gadam. (poza tym mowa o 2 bylych trenerach Polonii, misiu)
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Liczka pogoniony - czy Cupiał wie co robi?
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- IFC POLONI@
El Sisiorro ja mam tylko takie off topowe pytanie do CIebie.
W jaki sposób w Twoim awatarze znalazł się herb policji ze środy śląskiej ??
Jesteś policjantem czy tylko się jarasz ???
http://www.sroda-slaska.policja.gov.pl/ ... ?zm_licz=1
Jak zwykle bredzisz, mówiąc delikatnie. A jeśli jest inaczej to zacytuj mi ten fragment z wywiadu w "P'Ole", gdzie Hemsi rzekomo mówi jak to rozmawiał w grudniu (albo w ogóle) z Donadonim o pracy w Polonii. Jeśli łaska oczywiście.Parazauroloff pisze:Chciałbym Ci przypomnieć, że przed grudniem 2004 przytoczony tu przez Ciebie J. Raniecki podpisał umowę przedwstępną z GSA a później wydrukował w "Polonia Ole" wywiad z Hemsim, w którym Hemsi opowiadał jak w tymże grudniu namawiał Donadoniego na pracę w Polonii.El Sisiorro pisze:(...)
Co do tematu - wlasnie jest istotne jak postrzega sie Engela - gentleman i zbawca. Tymczasem wyglada na to, ze dogadal sie z Wisla zanim sie Liczce przysnilo zwolnienie, takze wykopali go z Cupialem w wybitnie nieetyczny sposob. Moze w tym stylu pogrywal z Ranieckim? (...).
On tego nie zdefiniuje bo tego nie maKaminero pisze:Jak zwykle bredzisz, mówiąc delikatnie. A jeśli jest inaczej to zacytuj mi ten fragment z wywiadu w "P'Ole", gdzie Hemsi rzekomo mówi jak to rozmawiał w grudniu (albo w ogóle) z Donadonim o pracy w Polonii. Jeśli łaska oczywiście.Parazauroloff pisze:Chciałbym Ci przypomnieć, że przed grudniem 2004 przytoczony tu przez Ciebie J. Raniecki podpisał umowę przedwstępną z GSA a później wydrukował w "Polonia Ole" wywiad z Hemsim, w którym Hemsi opowiadał jak w tymże grudniu namawiał Donadoniego na pracę w Polonii.El Sisiorro pisze:(...)
Co do tematu - wlasnie jest istotne jak postrzega sie Engela - gentleman i zbawca. Tymczasem wyglada na to, ze dogadal sie z Wisla zanim sie Liczce przysnilo zwolnienie, takze wykopali go z Cupialem w wybitnie nieetyczny sposob. Moze w tym stylu pogrywal z Ranieckim? (...).

-
oj jaram sie jaram!!!!!!!!!!!!!!!!jazzy menciu animal pisze:El Sisiorro ja mam tylko takie off topowe pytanie do CIebie.
nie... to tylko stary herb miejski Jazzy. Moj ojciec sie tam urodził.
Nie powinieneś mówić z takim przekonaniem, że to są brednie, bo wywiad w którym Hemsi mówił o rozmowie z Donadonim, faktycznie został opublikowany, ale też mi się wydaje, że raczej nie w "Polona Ole".Kaminero pisze:Jak zwykle bredzisz, mówiąc delikatnie. A jeśli jest inaczej to zacytuj mi ten fragment z wywiadu w "P'Ole", gdzie Hemsi rzekomo mówi jak to rozmawiał w grudniu (albo w ogóle) z Donadonim o pracy w Polonii. Jeśli łaska oczywiście.Parazauroloff pisze:Chciałbym Ci przypomnieć, że przed grudniem 2004 przytoczony tu przez Ciebie J. Raniecki podpisał umowę przedwstępną z GSA a później wydrukował w "Polonia Ole" wywiad z Hemsim, w którym Hemsi opowiadał jak w tymże grudniu namawiał Donadoniego na pracę w Polonii.El Sisiorro pisze:(...)
Temat ten zresztą był tu na forum, poruszany na świeżo. Kwestia odnalezienia tego wątku
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
http://polonia.9x.pl/index.php?function=show_all&no=240Kwik pisze:On tego nie zdefiniuje bo tego nie maKaminero pisze:Jak zwykle bredzisz, mówiąc delikatnie. A jeśli jest inaczej to zacytuj mi ten fragment z wywiadu w "P'Ole", gdzie Hemsi rzekomo mówi jak to rozmawiał w grudniu (albo w ogóle) z Donadonim o pracy w Polonii. Jeśli łaska oczywiście.Parazauroloff pisze:Chciałbym Ci przypomnieć, że przed grudniem 2004 przytoczony tu przez Ciebie J. Raniecki podpisał umowę przedwstępną z GSA a później wydrukował w "Polonia Ole" wywiad z Hemsim, w którym Hemsi opowiadał jak w tymże grudniu namawiał Donadoniego na pracę w Polonii.El Sisiorro pisze:(...)
http://wielkapolonia.pl/forum/viewtopic ... ni&start=0
Mówię z przekonaniem, bo takie słowa nie padły w wywiadzie dla "P'Ole", a ty bredzisz, bo twierdzisz, że coś takiego miało miejsce na łamach "P'Ole".Bronson pisze:Nie powinieneś mówić z takim przekonaniem, że to są brednie, bo wywiad w którym Hemsi mówił o rozmowie z Donadonim, faktycznie został opublikowany, ale też mi się wydaje, że raczej nie w "Polona Ole".Kaminero pisze:Jak zwykle bredzisz, mówiąc delikatnie. A jeśli jest inaczej to zacytuj mi ten fragment z wywiadu w "P'Ole", gdzie Hemsi rzekomo mówi jak to rozmawiał w grudniu (albo w ogóle) z Donadonim o pracy w Polonii. Jeśli łaska oczywiście.Parazauroloff pisze:Chciałbym Ci przypomnieć, że przed grudniem 2004 przytoczony tu przez Ciebie J. Raniecki podpisał umowę przedwstępną z GSA a później wydrukował w "Polonia Ole" wywiad z Hemsim, w którym Hemsi opowiadał jak w tymże grudniu namawiał Donadoniego na pracę w Polonii.El Sisiorro pisze:(...)
Temat ten zresztą był tu na forum, poruszany na świeżo. Kwestia odnalezienia tego wątku
Ale ja wcale tak nie twierdze, chyba że odpowiedź była skierowana do Parazeuroloffa...Kaminero pisze:Mówię z przekonaniem, bo takie słowa nie padły w wywiadzie dla "P'Ole", a ty bredzisz, bo twierdzisz, że coś takiego miało miejsce na łamach "P'Ole".Bronson pisze:Nie powinieneś mówić z takim przekonaniem, że to są brednie, bo wywiad w którym Hemsi mówił o rozmowie z Donadonim, faktycznie został opublikowany, ale też mi się wydaje, że raczej nie w "Polona Ole".
-
- IFC POLONI@
Basałaj pisze:- Kiedy przyszli do mnie z prośbą, aby dofinansować oprawę meczów,
powiedziałem, że warunkiem jest założenie przez nich stowarzyszenia.
No i udało się. Stworzyliśmy też sklep z klubowymi pamiątkami z prawdziwego zdarzenia - Wiślacki Świat.
Nie mamy się czego wstydzić - byłem na Arsenalu.
Taki sławny klub, a tam dopiero jest barak.

co za wieśniak !!
Jaki barak ??
niech lepiej popatrzy jaką trybunę za bramką im postawił.
grrr...