Ja bardzo bym chcial aby Armstrong wygral po raz 7, bo niestety to jego ostatni wysci w karierze

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
A niech se chłop wygra tego Tour de France... do tego się nadaje najlepiejALF pisze:Dzisiaj pierwszy normalny etap wyscigu a na forum cisza![]()
Jakie sa wasze typy na wyscic i komu kibicujecie ?
![]()
Ja bardzo bym chcial aby Armstrong wygral po raz 7, bo niestety to jego ostatni wysci w karierzePoza tym strasznie sadzi sie Szfab ze wygra wyscig, a Armstrong jest najpewniejszym kandydatem do pokonania niemca
Oby tylko dzisiaj nie wygral "Petaki" bo strasznie ch.. nienawidze
I po co zlikwidowali sekcję kolarską na Polonii...ALF pisze:ponad minuteSałata pisze:ja jak zawsze kibcuje Armstrong'owi. Ma chłop siłe zdrowie to czemu po raz kolejny ma nie wygrac?? Wczoraj na czasówce wyprzedził swojego najgrozniejszego przeciwnika - Jana Ulricha o prawię minutę
A dokladniej 1:06 min
Niechodz na piłke nozną tez bo wiadomo kto zdobedzie mistrza Polski.CruelDemon pisze:Co to za oglądanie jak z góry wiadomo kto wygra . Tak samo przestałem oglądać Formułe 1 za Schumachera i NBA za czasów Jordana .
Tutaj sie nie da przekonacjazzy menciu animal pisze:ALF pisze: Patrzec na kolarzy zmuszonych do nadludzkiego wysilku wspinajacych sie po gorach, a samemu siedziec w fotelu i pic zmrozona cole
to brzmi deczko sadystycznieale nadal mnie nie przekonałeś