W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Strzelcy Anglia: 1 - 3 liga

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Marianesco
(P)ierwsza Drużyna

Strzelcy Anglia: 1 - 3 liga

Post autor: Marianesco » wt kwie 26, 2005 19:20

Tabela strzelców 3 lig angielskich: (powyżej 20 bramek)

1. Stuart Elliott (Hull City) 26 goli (league one)
2. Thierry Henry (Arsenal) 25 (premiership)
3. Pawel Abbott (Huddersfield Town) 24 (league one)
4. Leroy Lita (Bristol City) 24 (league One)
5. Nathan Ellington (Wigan Athletic) 23 (Championship)
6. Dean Windass (Bradford City) 23 ( league one)
7. Sam Parkin (Swindon Town) 22 ( league one)
8. Adam Boyd (Hartlepool United) 21 (league one)
9. Darren Bent (Ipswich Town) 20 (Championship)
Teddy Sheringham (West Ham United) 20 (Championship)
Andrew Johnson (Crystal Palace) 20 (Championship)
Jason Roberts (Wigan Athletic) 20 (Championship)
------------------------------------
Grzegorz Rasiak (Derby County) 16

Widać w niej jak wyśmienitym nastnikiem jest Thierry Henry. Jedyny piłkarz z Premier legue który załapał się do mojego zestawienia. Wiadomo ze w tej lidze bardzo trudno jest strzelać bramki - jemu od kilku sezonów udaje sie to znakomicie. Trzeci strzelec (Jimmy Floyd Hasselbaink) tej ligi ma tylko 12 goli na koncie.
League one najbardziej bramkostrzelna liga,jest duże prawdopodobieństwo że właśnie w niej ostrzeliwują sie przyszłe gwiazdy Premierleague, a szczególnie cieszy że najlepszym tam strzelcem jest Paweł Abott. Do tego gdyby jeszcze Rasialdo grał od początku sezonu to na pewno trafił by do mojej strzeleckiej 9 - tki
Anglia ? - ten kraj musi należeć dla nas !!!

MRSCKO

jacek_hc

Post autor: jacek_hc » śr kwie 27, 2005 13:19

Oj, chyba wkradl tu sie maly blad, Adrew Johnson, nasz niedoszly Polak z Crystal Palace, to jak by nie patrzyl pilkarz Premiership :wink:

Marianesco
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Marianesco » śr kwie 27, 2005 18:46

jacek_hc pisze:Oj, chyba wkradl tu sie maly blad, Adrew Johnson, nasz niedoszly Polak z Crystal Palace, to jak by nie patrzyl pilkarz Premiership :wink:
Został przezemnie zdegradowany za cwaniactwo - użył straszaka w postaci gry w naszej reprezentacji po to tylko aby powołano go do reprezentacji anglii - dla mnie to przekręt godny napietnowania - dlatego też go spuściłem do niższej ligi :D

MRSCKO

ODPOWIEDZ