W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Liverpool-Man.Utd.- piłkarski klasyk na Wyspach juz w sobote
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Liverpool-Man.Utd.- piłkarski klasyk na Wyspach juz w sobote
no własnie... osobom interesującym sie rozgrywkami Premiership juz to wystarczy za zapowiedz niezlego meczu. ja jako fan The Reds juz nie moge sie na to spotkanie doczekac. Emocje walka, zacietosc, odwieczna rywalizacja klubow i wzajemna wrogosc kibicow - to wszystko sprawia ze mecz jest z gatunku tych wyjatkowych, na ktore czeka sie caly sezon. W Pimera Division tym meczem jest Real-Barcelona, a na Wyspach (przynajmnie w lidze angielskiej) wlasnie Liverpool vs. Manchester United (przynajmiej tak mi sie wydaje). Jako, ze transmisje ze spotkania moga obejzec jedynie szczesliwie posiadaja C+, mozliwosci sa tylko 2: knajpa lub "kwadrat" swoj lub znajomego. Ja osobiscie chetnie pisze sie na pierwsza wersje ogladactwa. I w zwiazku z tym mam pytanie...czy ktos reflektuje na spedzenie sobotniego popoludnia przy kufelku ogladajac zmagania Wyspiarzy?
Jestem szczęśliwcem. Ligę angielską kocham
to jest najlepsza liga swiata
Oczywiście nie ze względu na umiejętności kopaczy , ale na zaciętość w grze. Tam się gra po to, żeby wygrać mecz, a nie po to, zeby uzyskać "korzystny rezultat"
A co do "tego" meczu, to nie znoszę Man Utd (nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z Legią
) i zawsze kibicuję drużynom, które z nim grają. Szczególnie gdy naprzeciwko Man Utd staje Polak
. Ach, co to będą za emocje 

A co do "tego" meczu, to nie znoszę Man Utd (nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z Legią

-
Jak to utrzymuja?O nie nie,tylko ArsenalMasoh pisze:Zazdroscisz ze juz tyle sie utrzymuje na swoim stołku.michalkord pisze:Czerwone Diabły niech spadną do piekła z tym swoim czeerwonym burakiem Fergusonem.![]()
.
Tylko Manu.

Mi też Manchester United kojarzy się nie wiem, czemu z Legią, może przez ciągłe napinanie się i stawianie w roli faworyta, tego, który zawsze wszystko musi wygrać. Poza tym zawsze grali tam piłkarze, których jakoś nie trawiłem np. Paul Scholes, a przez pare lat palant nad palantami i największy błazen Fabian Bartez – jak go widzę to rzygam, Jeśli chodzi o Liverpool to nie jest moim ulubionym klubem ( wyżej cenie Tottenham, czy choćby Arsenal) niemniej jednak przez Beatlesów jakaś sympatia istnieje i życzę im wszystkiego najlepszego w meczu z MU.dareksp pisze:Jestem szczęśliwcem. Ligę angielską kochamto jest najlepsza liga swiata
![]()
![]()
Oczywiście nie ze względu na umiejętności kopaczy , ale na zaciętość w grze. Tam się gra po to, żeby wygrać mecz, a nie po to, zeby uzyskać "korzystny rezultat"
![]()
A co do "tego" meczu, to nie znoszę Man Utd (nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z Legią) i zawsze kibicuję drużynom, które z nim grają. Szczególnie gdy naprzeciwko Man Utd staje Polak
. Ach, co to będą za emocje
-
- IFC POLONI@
Jardel pisze:(...)wyżej cenie Tottenham, czy choćby Arsenal. niemniej jednak przez Beatlesów jakaś sympatia istnieje i życzę im wszystkiego najlepszego w meczu z MU.
nie no albo Tottenham albo Arsenal.
Nie można lubić lub cenić obydwu

albo albo - musisz się zdecydowac chopie kogo wolisz.
Ja wolę Everton i City.
ManU (who's the fuckin' Man united ???) suck's.
Liverpool tragiczny, nic nie gral i nawet, ze przy straconej bramce Dudek popelnil blad to nie winilbym go za porazke bo nie wygrywa sie, a ni nawet remisuje nie trafiajac do bramki.
Niestety dla nas jako Polakow - w tym przypadku - bledy bramkarskie sa najbardziej widoczne i najostrzej komentowane...
Liverpool - MU 0:1 '21 min. Rooney
Najwazniejsze jednak zeby wygralo City z Crystal Palace
Niestety dla nas jako Polakow - w tym przypadku - bledy bramkarskie sa najbardziej widoczne i najostrzej komentowane...
Liverpool - MU 0:1 '21 min. Rooney
Najwazniejsze jednak zeby wygralo City z Crystal Palace

- DZIADEKKSP