Ja bardzo bym chcial aby Armstrong wygral po raz 7, bo niestety to jego ostatni wysci w karierze
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Tour de France
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Tour de France
Dzisiaj pierwszy normalny etap wyscigu a na forum cisza
Jakie sa wasze typy na wyscic i komu kibicujecie ?
Ja bardzo bym chcial aby Armstrong wygral po raz 7, bo niestety to jego ostatni wysci w karierze
Poza tym strasznie sadzi sie Szfab ze wygra wyscig, a Armstrong jest najpewniejszym kandydatem do pokonania niemca
Oby tylko dzisiaj nie wygral "Petaki" bo strasznie ch.. nienawidze 
Re: Tour de France
A niech se chłop wygra tego Tour de France... do tego się nadaje najlepiejALF pisze:Dzisiaj pierwszy normalny etap wyscigu a na forum cisza![]()
Jakie sa wasze typy na wyscic i komu kibicujecie ?
![]()
Ja bardzo bym chcial aby Armstrong wygral po raz 7, bo niestety to jego ostatni wysci w karierzePoza tym strasznie sadzi sie Szfab ze wygra wyscig, a Armstrong jest najpewniejszym kandydatem do pokonania niemca
Oby tylko dzisiaj nie wygral "Petaki" bo strasznie ch.. nienawidze

I po co zlikwidowali sekcję kolarską na Polonii...ALF pisze:ponad minuteSałata pisze:ja jak zawsze kibcuje Armstrong'owi. Ma chłop siłe zdrowie to czemu po raz kolejny ma nie wygrac?? Wczoraj na czasówce wyprzedził swojego najgrozniejszego przeciwnika - Jana Ulricha o prawię minutę
A dokladniej 1:06 min
-
CruelDemon
- Kontakt:
Niechodz na piłke nozną tez bo wiadomo kto zdobedzie mistrza Polski.CruelDemon pisze:Co to za oglądanie jak z góry wiadomo kto wygra . Tak samo przestałem oglądać Formułe 1 za Schumachera i NBA za czasów Jordana .
Amstrongowi nalezy sie zwyciesteo zobaczymy czy uda mu sie wygrać,i tak jest wielkim człowiekiem bo wygrał z rakiem.
Pozdro.
-
CruelDemon
- Kontakt:
Klasyfikacja generalna TdF 2005:
1. David Zabriskie (USA/Team CSC) - 4:12.27
2. Lance Armstrong (USA/Discovery Ch.) strata 2 s
3. Laszlo Bodrogi (Węgry/Credit Agricole) 47
4. Aleksander Winokurow (Kazachstan/T-Mobile) 53
5. George Hincapie (USA/Discovery Channel) 57
6. Floyd Landis (USA/Phonak) 1.02
7. Fabian Cancellara (Szwajcaria/Fassa Bortolo)1.02
8. Jan Ullrich (Niemcy/T-Mobile) 1.03
9. Jens Voigt (Niemcy/Team CSC) 1.04
10. Władimir Karpiec (Rosja/Illes Balears) 1.05
1. David Zabriskie (USA/Team CSC) - 4:12.27
2. Lance Armstrong (USA/Discovery Ch.) strata 2 s
3. Laszlo Bodrogi (Węgry/Credit Agricole) 47
4. Aleksander Winokurow (Kazachstan/T-Mobile) 53
5. George Hincapie (USA/Discovery Channel) 57
6. Floyd Landis (USA/Phonak) 1.02
7. Fabian Cancellara (Szwajcaria/Fassa Bortolo)1.02
8. Jan Ullrich (Niemcy/T-Mobile) 1.03
9. Jens Voigt (Niemcy/Team CSC) 1.04
10. Władimir Karpiec (Rosja/Illes Balears) 1.05

Australijczyk Robbie McEwen z grupy Davitamon wygrał w miasteczku Montargis, po finiszu z peletonu, piąty etap wyścigu kolarskiego Tour de France. Liderem pozostał Amerykanin Lance Armstrong (Discovery Channel).
Klasyfikacja generalna TdF 2005:
1. Lance Armstrong (USA/Discovery Channel) - 13:45.12
2. George Hincapie (USA/Discovery Channel) strata 55 s
3. Jens Voigt (Niemcy/CSC) 1.04
4. Bobby Julich (USA/CSC) 1.07
5. Jose Luis Rubiera (Hiszpania/Discovery Channel) 1.14
6. Jarosław Popowicz (Ukraina/Discovery Channel) 1.16
7. Aleksander Winokurow (Kazachstan/T-Mobile) 1.21
8. Benjamin Noval (Hiszpania/Discovery Channel) 1.26
9. David Zabriskie (USA/CSC) 1.26
10. Ivan Basso (Włochy/CSC) 1.26
...
14. Jan Ullrich (Niemcy/T-Mobile) 1.36
Osobiście jestem za Tomem Boonenem.A ArmStrong juz swoje nawygrywał.Tylko,że Discovery ma naprawdę najlepszą akipę i go poprowadza do zwycięstwa.
Komentarz na Eurosporcie jak zwykle super.
Komentarz na Eurosporcie jak zwykle super.
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2005 13:50 przez lewar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
to teraz ja poproszę, żeby ktoś z was, prostymi słowami zachęcił mnie do śledzenia wydarzeń z TDF,
ponieważ jak dla mnie, oprócz pięknych widoków, które można podziwiać oglądając kolarzy, to nic ciekawego tam się nie dzieje.
Jadą i jadą i jadą i tak wokół Francji (ech ta paskudna Francja
) i ciągle to samo, a na końcu zazwyczaj wygrywa ten sam człowiek.
No więc
Czekam
ponieważ jak dla mnie, oprócz pięknych widoków, które można podziwiać oglądając kolarzy, to nic ciekawego tam się nie dzieje.
Jadą i jadą i jadą i tak wokół Francji (ech ta paskudna Francja
No więc
Czekam
Ja ogladam to namietnie, glownie dlatego ze komentuja to Jaronski i Wyrzykowski
Genialni sa jako komentatorzy
A tak poza tym, to nie wiem dlaczego, ale lubie patrzec jak jada na rowerach, i zawsze mam nadzieje ze ucieczka dojedzie do mety
(Ach to sledzenie roznic czasowych co kilka minut
) No a jazde po najwiekszych gorach to chyba kazdy powinien ogladac
Patrzec na kolarzy zmuszonych do nadludzkiego wysilku wspinajacych sie po gorach, a samemu siedziec w fotelu i pic zmrozona cole 
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
Tutaj sie nie da przekonacjazzy menciu animal pisze:ALF pisze: Patrzec na kolarzy zmuszonych do nadludzkiego wysilku wspinajacych sie po gorach, a samemu siedziec w fotelu i pic zmrozona cole
to brzmi deczko sadystycznieale nadal mnie nie przekonałeś
Ps. zaraz sie zaczyna
A i jeszcze jedno. Jak nie lubisz za bardzo wyscigow kolarskich to lepiej nie ogladaj plaskich etapow bo sie zanudzisz na smierc
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
Wczoraj oglądałem i nawet spoko.
POdobało mi się jak taki francuz spierniczał peletonowi cały czas aż tu nagle niecały kilometr przed metą poślizgnął się na skórce od banana i zrobiła się kraksa oops.
A potem takich dwóch kolesi jechało sobie już na luzie w stronę mety i sobie plotkowali hehe.
Szkoda że padał deszcz, bo widoki trochę takei smętne. Kiedy będą jechać w okolicach Marsylii ?? Bo chętnie bym popatrzył.
pozdro.
POdobało mi się jak taki francuz spierniczał peletonowi cały czas aż tu nagle niecały kilometr przed metą poślizgnął się na skórce od banana i zrobiła się kraksa oops.
A potem takich dwóch kolesi jechało sobie już na luzie w stronę mety i sobie plotkowali hehe.
Szkoda że padał deszcz, bo widoki trochę takei smętne. Kiedy będą jechać w okolicach Marsylii ?? Bo chętnie bym popatrzył.
pozdro.
No ten typek byl spoko
sluchalem potem z nim wywiadu, jak powiedzial, ze jechal sprzodu zeby pomagac swojemu liderowi, nagle sie obejzal za siebi i zobaczyl ze wszyscy leza, i wtedy zrozumial ze jest sam i musi pedzic do mety ile ma sil w nogach
A z tym co sie poslizgnal to i tak nic
w zeszlym roku koles uciekal jakies 180 km i zlapali go dokladnie na 10 metrow przed meta 
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
Ale ALF ja poczułem do niego sympatię i żal mi się go zrobiło, bo chłopak pochodził z tamtych stron, w których akurat się ścigali i zajebiście wyglądał cały na biało w tym kostiumie i bucikach i czapce, tfu kasku. A tu nagle bum cyk szakalaka i leży na glebie !!!
Szkoda chłopaka. Ale przynajmniej wiem już komu mam kibicować heheh
Szkoda chłopaka. Ale przynajmniej wiem już komu mam kibicować heheh