W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Walia-POLSKA
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Walia-POLSKA
Mecz kozak, od początku Polacy cisneli, chwila nieuwagi stracona bramka, poczym kilka kontr piene bramki Frankowskiego, Zurawskiego i Krzynówka i komplecik punktów- zajebisty mecz;) czekam na wasze refleksje, opinie itp.
to był syfilis a nie mecz. Janas zamiast zacząc spotkanie w skłazie takim jak w Austrii z uporem wstawiał swoich pupilków.
Włodarczyk - totalna porażka, może w Legjuni jest on ok, w kadrze jest żałosny;
Bąk - porażka, wolny i schematyczny;
Kałużny - poza rozbitą dyńką nic nie pokazał - niewidoczny
Kosowski - żenada, beznadziejne dryblingi i częste straty piłek
Szymkowiak - "szkiełko" wystarczyło pierdnąć i leżał na trawie.
Na duże słowa uznania zasłużył "Mały Franek", 8 Mila, Żurawinka (lekko mało widoczny ale skuteczny) i Dudi,
Krzynio jak zwykle czyli powyżej krajowej,
Hajto ok (myślałem, że zapakuje któremuś Walijczykowi ale sie deko zawiodłem)
Rząsa poza podaniem na 1:0 grał nieźle,
Baszczyński tak sobie (zajebiste wybicie piłki na róg z połowy boiska
- gratulacje ).
Janas beznadziejny - znów mu się udało jak ślepemu psu poru.......ć
Włodarczyk - totalna porażka, może w Legjuni jest on ok, w kadrze jest żałosny;
Bąk - porażka, wolny i schematyczny;
Kałużny - poza rozbitą dyńką nic nie pokazał - niewidoczny
Kosowski - żenada, beznadziejne dryblingi i częste straty piłek

Szymkowiak - "szkiełko" wystarczyło pierdnąć i leżał na trawie.
Na duże słowa uznania zasłużył "Mały Franek", 8 Mila, Żurawinka (lekko mało widoczny ale skuteczny) i Dudi,
Krzynio jak zwykle czyli powyżej krajowej,
Hajto ok (myślałem, że zapakuje któremuś Walijczykowi ale sie deko zawiodłem)

Rząsa poza podaniem na 1:0 grał nieźle,
Baszczyński tak sobie (zajebiste wybicie piłki na róg z połowy boiska

Janas beznadziejny - znów mu się udało jak ślepemu psu poru.......ć
Trochę nerwów mi wczoraj zepsuli ale co tam.....
Ważne że mamy pewien trzon zespołu
Wg mnie najlepsi na boisku (Polacy): Hajto (chyba najlepszy u nas), Dudek, Krzynówek, Żurawski, i oczywiście Franio
myślę że też może będzie pozytek z Mili i Kosowskiego
Panu Szymkowiakowi to ja raczej podziękuję: wstyd i kicha że taka pipunia gra w kadrze. Szkoda, że jeszcze się nie popłakał
Martwi mnie postawa bocznych obrońców i trochę słaby występ Bąka, ale podobno był trochę chory
Budujące: dawno nie widziałem tak spojnych naszych - po tym co robili, a zwłaszcza mówili Savage i Bellamy, to najspokojnieszy człowiek by im wysprzęglił w papę
Ważne że mamy pewien trzon zespołu
Wg mnie najlepsi na boisku (Polacy): Hajto (chyba najlepszy u nas), Dudek, Krzynówek, Żurawski, i oczywiście Franio
myślę że też może będzie pozytek z Mili i Kosowskiego
Panu Szymkowiakowi to ja raczej podziękuję: wstyd i kicha że taka pipunia gra w kadrze. Szkoda, że jeszcze się nie popłakał
Martwi mnie postawa bocznych obrońców i trochę słaby występ Bąka, ale podobno był trochę chory
Budujące: dawno nie widziałem tak spojnych naszych - po tym co robili, a zwłaszcza mówili Savage i Bellamy, to najspokojnieszy człowiek by im wysprzęglił w papę