W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Rooney w Manu.

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Awatar użytkownika
Masoh

Rooney w Manu.

Post autor: Masoh » pn lip 19, 2004 17:48

Angielski klub Everton zaproponował tygodniową pensję w wysokości 50 tysięcy funtów szterlingów swojemu piłkarzowi Wayne'owi Rooney'owi. Wysokie wynagrodzenie ma przekonać gwiazdę Euro-2004 do pozostania w tej drużynie.

Tak wysoka gaża byłaby rekordowa w historii Evertonu. Władze klubu nie żałują jednak pieniędzy. "To jest najlepszy piłkarz na świecie i chcę go zatrzymać u siebie. Dlatego proponujemy mu najwyższą pensję w historii. To wcale nie jest żart, to jest poważna propozycja kontraktu" - powiedział menedżer Evertonu David Moyes.

Kilka dni temu Everton poinformował, że zaproponował Rooney'owi nowy pięcioletni kontrakt. Obecna umowa jest ważna jeszcze przez dwa sezony.

Wayne Rooney był gwiazdą angielskiego zespołu podczas zakończonych 4 lipca w Portugalii finałów mistrzostw Europy. W czterech meczach zdobył cztery bramki, będąc przez kilka dni najmłodszym strzelcem w historii ME. Zdobywając gola 17 czerwca w meczu ze Szwajcarią miał 18 lat, siedem miesięcy i 24 dni.

Po zakończeniu Euro-2004 najlepsze kluby Europy wyraziły zainteresowanie tym piłkarzem. Oferty kupna złożyły m.in. Manchester United, Chelsea Londyn i Real Madryt.
Dla mnie zgłupieli............ :roll:
Ostatnio zmieniony wt sie 31, 2004 13:01 przez Masoh, łącznie zmieniany 1 raz.

Altze
Kontakt:

Post autor: Altze » pn lip 19, 2004 17:54

Pewnie ,ze zgłupieli. Już mają spory dług. Jak spadną, to podzielą losy Bradford City, Sheffield Wednesday itd. Zarząd komisaryczny (czy jak to się tam nazywa...) i po wielkim Evertonie. Ostatnio gdzieś czytałem ,ze mają problemy ze znależieniem pieniędzy na budowę nowego stadionu i rozważają nową-wspólną arenę z "The Reds". Paranoja. Poza tym ,jak dla mnie, Goodinson Park to jeden z fajniejszych stadionów (pod względem architektonicznym) w całej premiership.

Badenow

Post autor: Badenow » pn lip 19, 2004 18:10

raptem to jakies 350 tysiecy złotych tygodniowo a miesiecznie jakies 1,2 miliona ale kasa :shock:

Jorge Colmenares

Post autor: Jorge Colmenares » pn lip 19, 2004 18:16

Pewnie jak ruszy liga i Rooney strzeli kilka bramek, to sprzedaz jego koszulek i generalnie gadzetów zwiazanych z Evertonem pójdzie drastycznie w góre. Tak medialny gosc w pojedynke moze rozruszac sporo tysiaczków fanów na calym swiecie. 50 tysiecy funtów tygodniowo to spore ryzyko, ale...

Wilk

Post autor: Wilk » czw lip 22, 2004 12:26

eeeeee ile :shock: :shock: :shock: 50 funtów tygodniowo :?: :shock:
no to ma typ ponad 350 TYSIECY złotych tygodniowo :o
ech....... :(

Roy

Post autor: Roy » czw lip 22, 2004 12:32

Nie zgłupieli. O czym Wy mówicie. Jeżeli już komuś się we łbie pomieszało to tylko Rooneyowi.

Zatrzymali swoją największą gwiazdę, chłopaka, który dużo zrobił dla Evertonu i reprezentacji Anglii.

Nie dbają o komercję, tylko o swoich kibiców. Mają klasę.

Szacunek dla szefów Evertonu za ten ruch.

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » wt sie 31, 2004 12:58

Wayne Rooney będzie grał w Manchesterze United. Gwiazda Euro-2004 przejdzie z Evertonu do nowego klubu za 25 milionów funtów szterlingów, czyli 44,94 mln dolarów - poinformowała oficjalna strona internetowa Evertonu.
2004-08-31 (12:30) PAP
Nie no niechce go w moich diabełkach dla mnie to jest drewniak :evil: .

Paw3l3k
Wielka Polonia
Kontakt:

Post autor: Paw3l3k » wt sie 31, 2004 13:22

Ech... do mnie on tez nie trafia... Ale jesli ma pomoc Man U w zdobywaniu punktow, to jestem calkowicie ZA :)

Poczatek sezonu to maja niestety kiepski :cry: W dwoch ostatnich meczach 1 bramka strzelona... Cos jest nie tak :cry:

Specjalista

Post autor: Specjalista » wt sie 31, 2004 13:46

Roy pisze: Nie dbają o komercję, tylko o swoich kibiców. Mają klasę.
Raczej kasę. :lol:

ODPOWIEDZ