W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Brawo Jaga Białystok

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Bronson

Brawo Jaga Białystok

Post autor: Bronson » czw kwie 22, 2004 20:28

Całkiem nieźle poradzili sobie IIgo ligowcy z "zielonymi" powinni wygrać mecz 1-0 ale sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki... no właśnie czy prawidłowo? Najzabawniejsze jest to, że w zasadzie sytuacja była przejżysta i nie-kontrowersyjna... o spalonym nie było mowy, napastnik również nie popełnił faulu... kolejny sędziowski cud, a stracili na tym tylko zawodnicy z Białegostoku, no bo wygrać z Legią w półfinale PP to nielada wyczyn. Swoją drogą ciekawe co na to PZPN?

PAULIN

Post autor: PAULIN » czw kwie 22, 2004 20:33

Tak widac musiało być, najpierw walkower za zadymy (tylko kto je bardziej sprowokował i po co ?), dzisiaj nie uznana prawidłowo zdobyta bramka. Mam nadzieję, że Lech wygra !!!!!!!!!

Komentarze Szczęsnego mnie momentami rozwalały : "tak krawiec kraje jak mu materii staje.." :lol:
I nie wiem czy mnie słuch nie mylił, ale podczas wywiadu z Dudkiem w tle słyszałem chyba "Carmina Burana- Orfa" - pieprzeni kserokopiarze :twisted:

Altze
Kontakt:

Post autor: Altze » czw kwie 22, 2004 20:42

Dzisiaj Szczesny słodził zieloniym wyjątkowo. Szkoda ,ze Jaga nie grała odważniej w 1 połowie.

michalkord

Post autor: michalkord » czw kwie 22, 2004 21:11

brawo dla Jagi,
Szczęsny go home :!:

maTe

Post autor: maTe » czw kwie 22, 2004 21:41

Oczywiscie ze powinno byc 0:1..albo chociaz jedenastka za przyjecie kolana na ryj :lol: No trudno..w takim razie Lech pokarze im jak sie powinno wygrywac :)

MICHAL KSP

Post autor: MICHAL KSP » pt kwie 23, 2004 10:21

Dlaczego mowicie powinno byc
BYLO 1-0
tylko ze nie wznowili ze srodka ale od bramki Legii :-)
Zenada!

No i brawo Jaga

jachu

Post autor: jachu » pt kwie 23, 2004 12:16

ja sie dlugo zastanawiałem czemu nie została uznana bramka dla Jagielloni...?? :?
no i ciągle nie wiem...wspaniałych mamy sędziów!! jak tak dalej pujdzie to tylko z karnych bedą sie bramki liczyły!

piotru(L)

Post autor: piotru(L) » pt kwie 23, 2004 16:47

Ten sędzia powienien ponieść kosekwencje nieuznania absolutnie prawidłowego gola-mam nadzieję, że tak się stanie.
Szkoda, że nie uznał, bo może Beret by się nauczył jeszcze ciut pokory...
Ogólnie sprawa awansu i tak była oczywista. Jaga zasługuje na słowa uznania, bo zaprezentowała się przy Łazienkowskiej lepiej niż niejeden pierwszoligowiec.

Paulinista
IFC POLONI@

Post autor: Paulinista » pt kwie 23, 2004 16:54

Kurde znowu im brak wlasnego forum :evil: :evil: :evil:

Ciekawe kiedy skonczy sie jego kurtuazja i przejdzie do rzeczy...

iks

Post autor: iks » pn kwie 26, 2004 9:36

zawsze mi sie humor poprawia jak widze jak niektórzy płaczą że Legii sie nic złego nie stało. i do tego co pisał o Bialymstoku. mecz został przerwany nie dlatego ze u nas na sektorze była zadyma tylko dlatego ze Jaga najpierw wbiegła na boisko a potem lała się z policją stojacą na murawie. wiec to nie nasza wina gamoniu tylko policji.
a bramke w sumie mogli im uznać bo co to za różnica. i tak by Legia awansowala ale za to przez wszystkie fora w całej Polsce przetoczyła by sie fala radosci po porażce Legii.

ODPOWIEDZ