Ulżyło mi po tym meczu. Real wciąż jest wielki
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Trudno nie ma przymusu nikogo lubić. Ale na dziewięc triumfów POLONII w Lidze Mistrzów poczekasz chyba do 3456 roku.wilczku pisze:Ech.........nienawidze Realu tak samo jak ich piłkarzy![]()
TYLKO POLONIA![]()
![]()
![]()
No wiesz, możesz śmiać się z Raula. Proszę bardzo, ale jakby przyjechał kiedyś na Konwiktorską zagrać w meczu Ligi Mistrzów (co daj Boże jak najszybciej), to myślę, że bardzo szybko uciszyłby takich jak ty. Raul jest genialnym piłkarzem i głupawe porównywanie go z Drewniakiem-Rasiakiem nie może go w żaden sposób dotknąć. Co najwyzej przynosi tylko wstyd autorowi takich słów.pk pisze:podobno real chce kupic nowego pilkarza, swietnego napastnika Grzegorza Rasiaka. tak wiec Raul moze niedlugo stracic miejsce w podstawowym skladzie...
Rasiak dobrze gra glowa i blyszczy na treningach...fraDiavolo pisze:No wiesz, mozesz smiac sie z Raula. Prosze bardzo, ale jakby przyjechal kiedys na Konwiktorska zagrac w meczu Ligi Mistrzow (co daj Boze jak najszybciej), to mysle, ze bardzo szybko uciszylby takich jak ty. Raul jest genialnym pilkarzem i glupawe porownywanie go z Drewniakiem-Rasiakiem nie moze go w zaden sposob dotknac. Co najwyzej przynosi tylko wstyd autorowi takich slow.pk pisze:podobno real chce kupic nowego pilkarza, swietnego napastnika Grzegorza Rasiaka. tak wiec Raul moze niedlugo stracic miejsce w podstawowym skladzie...
Spodziewam się, że ty grasz lepiej w piłkę niż Raul, tylko się kiepscy trenerzy na twoim wybitnym talencie nie poznali. I dlatego nie grasz jeszcze w Arsenalu, tylko się wyżywasz na forum POLONII. Chłopie, na drugi raz pomyśl, co ty piszesz i kogo próbujesz obrazić. Możesz oczywiście sympatyzować, z kim chcesz - z Arsenalem, a nawet z Dolcanem Ząbki. I nie musisz lubić Raula. Tylko postaraj się nie ośmieszać.pool pisze:Raul to frajerzyna a jak się na niego patrze to mi się niedobrze robi ...
To ze pool mog grac w dobrej druzinie to wszyscy wiemifraDiavolo pisze:Spodziewam się, że ty grasz lepiej w piłkę niż Raul, tylko się kiepscy trenerzy na twoim wybitnym talencie nie poznali. I dlatego nie grasz jeszcze w Arsenalu, tylko się wyżywasz na forum POLONII. Chłopie, na drugi raz pomyśl, co ty piszesz i kogo próbujesz obrazić. Możesz oczywiście sympatyzować, z kim chcesz - z Arsenalem, a nawet z Dolcanem Ząbki. I nie musisz lubić Raula. Tylko postaraj się nie ośmieszać.pool pisze:Raul to frajerzyna a jak się na niego patrze to mi się niedobrze robi ...
Bober! Raul gorszy od Imeha? Chętnie bym się zamienił!!Bober pisze:To ze pool mog grac w dobrej druzinie to wszyscy wiemifraDiavolo pisze:Spodziewam się, że ty grasz lepiej w piłkę niż Raul, tylko się kiepscy trenerzy na twoim wybitnym talencie nie poznali. I dlatego nie grasz jeszcze w Arsenalu, tylko się wyżywasz na forum POLONII. Chłopie, na drugi raz pomyśl, co ty piszesz i kogo próbujesz obrazić. Możesz oczywiście sympatyzować, z kim chcesz - z Arsenalem, a nawet z Dolcanem Ząbki. I nie musisz lubić Raula. Tylko postaraj się nie ośmieszać.pool pisze:Raul to frajerzyna a jak się na niego patrze to mi się niedobrze robi ...![]()
, nie moziz prowokowac, oproc tego chyba tylko ti nie wiesz ze od 1,5 sesonu Raul gra gorzej niz Imeh, ale jest taki zlynni ze nie mozna go dotikac, Camacho to srobyl i wilecil, i tez dzieki Raulowi i innich swietych krow, Hizpania wileciala z Pucharu.
A tak wogle to co???? Raul jest twoim cousinem???
P.D: Lineker dzieki, w Hizpanii tylko R.Zaragoza
fraDiavolo pisze:Spodziewam się, że ty grasz lepiej w piłkę niż Raul, tylko się kiepscy trenerzy na twoim wybitnym talencie nie poznali. I dlatego nie grasz jeszcze w Arsenalu, tylko się wyżywasz na forum POLONII. Chłopie, na drugi raz pomyśl, co ty piszesz i kogo próbujesz obrazić. Możesz oczywiście sympatyzować, z kim chcesz - z Arsenalem, a nawet z Dolcanem Ząbki. I nie musisz lubić Raula. Tylko postaraj się nie ośmieszać.