W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Grecy mistrzami Europy..
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- Oiolosse
- Kontakt:
Grecy mistrzami Europy..
Nalezalo im sie.
Nie grali najpiekniejszego futbolu, ale grali najskuteczniejszy. Zaluje, ze nie wygrali Czesi ale... nie mozna miec wszystkiego.
Pozostaje pogratulowac.
Nie grali najpiekniejszego futbolu, ale grali najskuteczniejszy. Zaluje, ze nie wygrali Czesi ale... nie mozna miec wszystkiego.
Pozostaje pogratulowac.
Jak się wygrywa mistrzostwa Europy? Konsekwencją!!!! Gratulacje dla Greków i...........szkoda,że mnie nie ma teraz w Atenach
Specjalne brawa dla tego Katalończyka co wbiegł na murawę i cisnął flagą w w Judasza Figę!!! To się nazywa oddanie klubowi. Wkurwia mnie to,że pseudotrenerzy Gmoch i Strejlau bredzą coś o podwalinach tego sukcesu, który to niby oni zbudowali
Oni się nadają tak jak i Mnietek i inne Lorensy 

-
GRATULUJE
Grecy pokozali, ze nie trzeba miec wyjatkowo silnej ligii, ze nie trzeba miec pilkarzy o znanych nazwiskach, ze nie trzeba miec wielkich gwiazd. Wystarczy wiara, praca, brak kompleksow. Choc prawde powiedziawszy pokazali tez, ze nie potrzebna jest wielka finezja, przesadnie otwarta pilka, a wystarczy solidna, konsekwentna gra obronna. Jestem zadowolony .... po serii niespodzianek chcialem aby wlasnie taki kopciuszek zostal Mistrzem Europy. Bo bez watpienia niesie to za soba o wiele wiecej "przeslania" niz gdyby mistrzem zostala znow Francja, Anglia czy Niemcy. Grecy pokazali (zreszta cale mistrzostwa), ze pilka wciaz moze byc interesujaca bo jest nieprzewidywalna, oraz to, ze nie ma przegranych przed meczem. Za to im dziekuje, bo to nadzieja dla mnie, powinna byc nadzieja i przeslaniem dla Wisly Krakow (czy tez Polonii kiedy beda toczyc swoje boje) czy dla naszej reprezentacji. Czy tak bedzie ... okaze sie. Ale jedno jest pewne ... nadzieja zawsze istnieje, a teraz jej swiatelko pali sie cieplej.
GRATULUJE GRECJA MISTRZEM!
Grecy pokozali, ze nie trzeba miec wyjatkowo silnej ligii, ze nie trzeba miec pilkarzy o znanych nazwiskach, ze nie trzeba miec wielkich gwiazd. Wystarczy wiara, praca, brak kompleksow. Choc prawde powiedziawszy pokazali tez, ze nie potrzebna jest wielka finezja, przesadnie otwarta pilka, a wystarczy solidna, konsekwentna gra obronna. Jestem zadowolony .... po serii niespodzianek chcialem aby wlasnie taki kopciuszek zostal Mistrzem Europy. Bo bez watpienia niesie to za soba o wiele wiecej "przeslania" niz gdyby mistrzem zostala znow Francja, Anglia czy Niemcy. Grecy pokazali (zreszta cale mistrzostwa), ze pilka wciaz moze byc interesujaca bo jest nieprzewidywalna, oraz to, ze nie ma przegranych przed meczem. Za to im dziekuje, bo to nadzieja dla mnie, powinna byc nadzieja i przeslaniem dla Wisly Krakow (czy tez Polonii kiedy beda toczyc swoje boje) czy dla naszej reprezentacji. Czy tak bedzie ... okaze sie. Ale jedno jest pewne ... nadzieja zawsze istnieje, a teraz jej swiatelko pali sie cieplej.
GRATULUJE GRECJA MISTRZEM!
Na meczu ze Szwecja-Holandia wisiały 2 falgi nasszych kolegów z nnadd kanałku.Wiec widze ze kibice Legii i Polonii są w Portugalii.Widziałem jescze flage Łks-u na jednych z meczów stawiam zdiecie.lew pisze:Brawo Grecja !!!
Brawo kibic Barcelony !!! - choc tej nie lubie
Na meczu wisiala podobno flaga Polonii

Moze ktoś ma zdiecie flagi Polonii która wisiała na meczu by było naprawde fajnie.
- Oiolosse
- Kontakt:
Najlepsze, ze ten gosc znal Figo osobiscie, z czasow gdy ten gral w Barcie...
http://www.jimmyjump.com/ingles/home.htm
http://www.jimmyjump.com/ingles/home.htm
-

-