W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
CZECHY
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- IFC POLONI@
CZECHY
No i pojechali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepiczki pojechały z Holendrami właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!
3 : 2 dla naszych sąsiadów.
BRAWO !!!!!!!!!!!
BRAWO !!!!!!!!!!!
-
- IFC POLONI@
-
Re: CZECHY
O ile wiem to określenie "pepiczki" jest obraźliwe (mimo, że to zdrobnienie od Josef). A to, że Czesi maja wielką drużynę to żadna nowość. Polscy "gwiazdorzy" mogą im buty czyścić. Z resztą....mieli, mają i będą mieć świetnych piłkarzy. Tam ludzie pracujący w tym ( i nie tylko) sporcie wiedzą o co w nim chodzi i po co się za to biorą.pool pisze:No i pojechali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAWO !!!!!!!!!!!
Mogę być dumny, że pra-pra dziadek był Czechem...

-
- IFC POLONI@
- Kontakt:
najlepszy mecz na tych Euro, i na tych które dotad widziałem i w ogole jeden z lepszych
haaaaj! super jak mozna kibicowac komus z kim sie jest emocjonalnie zwiazanym i jeszcze wygrywaja
napred Cesi! postupili prvni v Evrope - protoze jsou najlepsi a budou mistrami !!!
taktyka 1-2-7-1 jest rozwalająca ale skuteczna jak sie okazuje
haaaaj! super jak mozna kibicowac komus z kim sie jest emocjonalnie zwiazanym i jeszcze wygrywaja

napred Cesi! postupili prvni v Evrope - protoze jsou najlepsi a budou mistrami !!!

taktyka 1-2-7-1 jest rozwalająca ale skuteczna jak sie okazuje
dalej pepiki, po miszczostwo !!!
Jednak, prędzej czy później, zgodnie z regółą mistrzostw jesteście skazani na porażkę z jakimiś defensywnie grającymi Włochami (pukną Bułgarów z 1:0) czy chu... grekami z du... , albo z Niemacami w Finale...
Gary Lineker powinien dostać oskara za swoje słynne stwierdzenie :
"...a i tak wygrywają Niemcy..."
Jednak, prędzej czy później, zgodnie z regółą mistrzostw jesteście skazani na porażkę z jakimiś defensywnie grającymi Włochami (pukną Bułgarów z 1:0) czy chu... grekami z du... , albo z Niemacami w Finale...
Gary Lineker powinien dostać oskara za swoje słynne stwierdzenie :
"...a i tak wygrywają Niemcy..."
Ekstra mecz choć muszę przyznać że oglądałem duży skrót meczu następnego dnia rano w Krakowie gdy się obudziłem po upojnej nocy i nie mogłem oderwać oczu od telewizora. Niby w miejscu gdzie min. świętowaliśmy z Craxą było Tv ale nie w głowie mi wtedy było oglądanie meczu. Niewiarygodne tempo, akcja za akcją, ten strzał Nedveda niesamowity - szkoda że nie wszedł, ale to za karę bo ta czerwona kartka się nie należała się Holendrowi.
Ja jednak dopinguje Czechom bardzo, tak samo jak Francuzom. I mam nadzieję że taki będzie finał, a wtedy zastanowie się komu kibicować.
Oczywiście oprócz Polonii Warszawa gdyby komuś przyszło na myśl odpowiedzieć na tą zagadkę.

Ja jednak dopinguje Czechom bardzo, tak samo jak Francuzom. I mam nadzieję że taki będzie finał, a wtedy zastanowie się komu kibicować.
Oczywiście oprócz Polonii Warszawa gdyby komuś przyszło na myśl odpowiedzieć na tą zagadkę.