W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Polska-Grecja 1:0

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

michalkord

Polska-Grecja 1:0

Post autor: michalkord » sob maja 29, 2004 21:08

nasi kiepsko zagrali, obrona fatalna, Brawo dla Krzynówka i... Boruca

- gra 1 napastnikiem jest do du...., tak tylko gra San Marino i Zimbabwe :D

Mój typ SZWECJA - POLSKA 3:0

Luke

Post autor: Luke » sob maja 29, 2004 21:11

ale kto pozwolil Rasiakowi grac w reprezuntacji???? jest fatalny!!!
Rasiak do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jersy

Post autor: Jersy » sob maja 29, 2004 21:20

Oj zdecydowanie się nie zgodzę. 4-5-1 to moje ulubione ustawienie i jeżeli umie się je grać jest nie do zdarcia. Potrzeba tylko dwóch bardzo dynamicznych i ofensywnych skrzydłowych (Krzynówek z Żurawskim poradzili sobie świetnie jak na początki) i bocznych obrońców, którzy potrafiliby włączyć się udanie do akcji (tu Rząsa i Żewłakow też na pewno nie zawiedli). Pod koniec 1 połowy graliśmy naprawdę modelowo, gdyby ten patałach Rasiak umiał używać nóg spokojnie mogłoby być z 3:0. Mila musi się jeszcze trochę wyrobić ale ma predyspozycje aby być AMC z prawdziwe zdarzenia bo jest niepolsko kreatywny. Jedyny mankament to zgranie ze sobą obrońców, ale jest to pochodna ofensywnej gry bocznych, nie zawsze funkcjonowała asekuracja. Bardzo podobała mi się gra Radomskiego (wreszcie!), no i znowu bezużyteczny był Kosowski...

A co do gry jednym napastnikiem to bardzo podobnym systemem gra od dłuższego czasu Francja czy chociażby Real jak Ronaldo jest kontuzjowany.

CZARNY KIBIC

Post autor: CZARNY KIBIC » sob maja 29, 2004 21:24

A co tam robił Kukiełka - tyle czasu kontuzjowany a tu nagle na reprezentacje już zdrowy. Mógł Janas dać komuś innemu szanse.

Luke

Post autor: Luke » sob maja 29, 2004 21:35

CZARNY KIBIC pisze:A co tam robił Kukiełka - tyle czasu kontuzjowany a tu nagle na reprezentacje już zdrowy. Mógł Janas dać komuś innemu szanse.

Tylko ze on co chwile daje komus nowemu szanse!!
Ile mozna??? Milo ograc finalistow mistrzostw europy, jednak z tej wygranej chyba niewiele wynika...

Paw3l3k
Wielka Polonia
Kontakt:

Post autor: Paw3l3k » sob maja 29, 2004 22:01

Ja juz o Rasiaku sie wypowiedzialem w temacie czy "Rasiak poradzi sobie w Sienie". Potwierdzil moja opinie, ze to drewniak :) I nie wiem, czemu komentator caly czas probowal nam wmowic, ze drewniak to gwiazda, tylko dlugo nie gral w pilke i nieco mu sie zapomnialo :lol:

Strasznie mnie drazni gra Glowackiego... Jest strasznie niepewny... Czasem nie umie sie ustawic, popelnia glupie bledy...

SKJ

Post autor: SKJ » sob maja 29, 2004 22:16

Paw3l3k pisze:Ja juz o Rasiaku sie wypowiedzialem w temacie czy "Rasiak poradzi sobie w Sienie". Potwierdzil moja opinie, ze to drewniak :) I nie wiem, czemu komentator caly czas probowal nam wmowic, ze drewniak to gwiazda, tylko dlugo nie gral w pilke i nieco mu sie zapomnialo :lol:

Strasznie mnie drazni gra Glowackiego... Jest strasznie niepewny... Czasem nie umie sie ustawic, popelnia glupie bledy...
A mnie gra Głowackiego się podobała :wink: A już w parze z Kłosem wyglądali pięknie! Oby grali tak 8.06! Powinni im jeszcze dorzucić Jopa do składu, a może jakiś nasz drewniak się przebije przez ten mur i stuknie bramkę! Tylko, żeby Żuraw nie grał z Frankiem :?

Tomek_KSP
IFC POLONI@

Post autor: Tomek_KSP » ndz maja 30, 2004 8:48

Dla mnie Rasiak to najwieksza pomylka tej reprezentacji a jeszcze wieksza porazka jest gra jednym napastnikiem kiedy on nim jest bo chyba za duzo bramek w elminacjach to my nie strzelimy :(

peep show
Kontakt:

Post autor: peep show » ndz maja 30, 2004 9:08

Oby Wisla zagrala z Polonia jak Glowacki wczoraj :).

Dobrze ze licza sie bramki, a nie dlugosc utrzymywania sie przy pilce, bo by bylo ze 3-0 dla Grecji.

Luke

Post autor: Luke » ndz maja 30, 2004 10:49

[quote="peep show"]Oby Wisla zagrala z Polonia jak Glowacki wczoraj :).

quote]

Marne na to szanse, chociaz Wisla ma juz mistrza wiec moze troche odpuszcza....?

fraDiavolo

Re: Polska-Grecja 1:0

Post autor: fraDiavolo » ndz maja 30, 2004 13:10

michalkord pisze: gra 1 napastnikiem jest do du...., tak tylko gra San Marino i Zimbabwe :D
No, nie wiem - Zimbabwe ma obecnie w reprezentacji 5 napastników:
Peter Ndlovu (kapitan, Sheffield United Anglia); Agent Sawu (Dynamos Zimbabwe); Adam Ndlovu (Dynamos RPA); Wilfred Mugeyi (Ajax Cape Town Spurs RPA); Joel Luphahla (AEP Pafos Cypr).

maTe

Post autor: maTe » ndz maja 30, 2004 22:17

kto pozwolił stanąć na bramce Borucowi :evil: :? Boruc won!

ODPOWIEDZ