Ja to miałem napisać (zawsze mi wychodzi odwrotnieTytusPullo pisze: ↑wt lis 02, 2021 17:19Jeśli mecz ze Ślęzą zagramy pełnym składem to może być ciekawie, ale na zimno podtrzymuję,że nie mamy na dziś startu.

Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Ja to miałem napisać (zawsze mi wychodzi odwrotnieTytusPullo pisze: ↑wt lis 02, 2021 17:19Jeśli mecz ze Ślęzą zagramy pełnym składem to może być ciekawie, ale na zimno podtrzymuję,że nie mamy na dziś startu.
Żeby któraś nasza zawodniczka zmieniła barwy klubowe w trakcie sezonu, to jeszcze najpierw musi umowę z nami rozwiązać...Profesor Ciekawski pisze: ↑pn lis 01, 2021 13:14jeśli masz rację to musimy do Świąt tyle meczów powygrywać by zapewnić sobie utrzymania. Ale liczę, że nie masz racjiTytusPullo pisze: ↑pn lis 01, 2021 12:59Dlatego pisałem o OSK-Loryn jak będzie tak dalej grała to pogra do Świąt i tyle ją będziemy widzieli.
obawiam się, że przy dobrej ofercie to się da zrobić. Ale w ogóle nie podejrzewam Loryn o takie plany. Pewnie coś tam sobie kombinuje co za rok, ale nie sądzę by już w tym sezonie, do marca, chciała coś zmieniaćAgata pisze: ↑czw lis 04, 2021 12:57Żeby któraś nasza zawodniczka zmieniła barwy klubowe w trakcie sezonu, to jeszcze najpierw musi umowę z nami rozwiązać...Profesor Ciekawski pisze: ↑pn lis 01, 2021 13:14jeśli masz rację to musimy do Świąt tyle meczów powygrywać by zapewnić sobie utrzymania. Ale liczę, że nie masz racjiTytusPullo pisze: ↑pn lis 01, 2021 12:59Dlatego pisałem o OSK-Loryn jak będzie tak dalej grała to pogra do Świąt i tyle ją będziemy widzieli.
Ponieważ tak się ułożyło, jak się ułożyło, to spadamy (tylko) na 8. miejsce w tabelirubakin pisze: ↑sob lis 06, 2021 20:17Kolejka układała się ładnie pod nas - przegrana Sosnowca, Poznania i masz babo placek: Toruń pokonuje sensacyjnie Gorzów
https://basketligakobiet.pl/
Mnie dziwi niedocenianie Lublina, który zagrał właściwie jeden słaby mecz i przegrał nie byle z kim, bo z CBK Mersin Yesisehir BelediyesiProfesor Ciekawski pisze: ↑wt lis 16, 2021 9:22Pozostałe mecze też nie mają jasnych faworytów: Potwory Bydgoszcz-Gorzów oraz Pszczółki-Polkowice.
Po tej kolejce będziemy wiedzieć trochę więcej
dlatego też wbrew bukom (merci buku) napisałem, że moim zdaniem mecz Lublin-Polkowice nie ma wyraźnego faworyta. Faktycznie, Pszczółki robią na razie bardzo dobre wrażenierubakin pisze: ↑wt lis 16, 2021 10:16Mnie dziwi niedocenianie Lublina, który zagrał właściwie jeden słaby mecz i przegrał nie byle z kim, bo z CBK Mersin Yesisehir BelediyesiProfesor Ciekawski pisze: ↑wt lis 16, 2021 9:22Pozostałe mecze też nie mają jasnych faworytów: Potwory Bydgoszcz-Gorzów oraz Pszczółki-Polkowice.
Po tej kolejce będziemy wiedzieć trochę więcej
podziwiam Twój optymizm. Mój tak daleko nie sięga. Choć oczywiście bardzo bym chciał byś to Ty miał racjęTytusPullo pisze: ↑wt lis 16, 2021 9:44Zgoda, dodam tylko że po tej kolejce dowiemy się czy mamy drużynę z potencjałem na półfinał...
Na podium? Licząc od końca tabeli będę szczęśliwy z 4 miejscaTytusPullo pisze: ↑wt lis 16, 2021 16:56Mój obiektywnie też nie; dlatego piszę o potencjale.
Powiem wprost-tak jak moment na awans był idealny, tak teraz jest jedna na 10 szansa wskoczenia na podium.
Szansa dla Polonii,Lublina,Gorzowa,Ślęzy.
Od naszych nie ma ciekawszychTytusPullo pisze: ↑czw lis 18, 2021 10:34Super, to który mecz jest ciekawszy od naszego i transmituje go pzkosz?