W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
ANKIETA
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
ANKIETA
MAla ankietka 

Z powodu braku Miki Kojonkoskiego musialem oddać głos na Kuttina co i tak mnie mało wzrusza bo skoki mnie lekko walą ale cieszę się że w końcu KTOŚ zwrócił uwagę iż jest to dział Sport w Polsce i na świecie a nie Piłka Nożna w Polsce i na świecie
P.S.
Pozdro Jerry! Mam nadzieje iż dostałeś moją wiadomość na priv!!!
P.S.
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
niestety nic nie dostalemColexx pisze:Z powodu braku Miki Kojonkoskiego musialem oddać głos na Kuttina co i tak mnie mało wzrusza bo skoki mnie lekko walą ale cieszę się że w końcu KTOŚ zwrócił uwagę iż jest to dział Sport w Polsce i na świecie a nie Piłka Nożna w Polsce i na świecie
P.S.

Wiem ze to pod wodza Pana Tajnera, Adas zdobywal wszystkie miedzynarodowe laury, ale wydaje mi sie to bardziej zasluga talentu samego Adama niz Pana trenera. Spojrzcie na to z tej strony ze mamy przecierz poza Adasiem jeszcze kilku eksportowych skoczkow i oni szczerze mowiac nieistnieja. Tak wiec wydaje mi sie ze trener Tajner do ktorego zreszta mam wielki szacunek powinien chyba odejsc.
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
Dobrekrol_olch pisze:jestem za tym zeby Hess został trenerem Legii.
Mogą ćwiczyc stałe fragmenty na skoczni przy Bukowińskiej.
A że jest urwana...

A wracająć do tematu, to Adamowi powiniem raczej przydać sie powrót Blecharza niz zmiana trenera. Kiedy ze względów finansowych zrezygnowali z jego usług coś siadła psychika u Adama. Moc w nogach jest ale z celnością odbicia (powtarzalność ruchów) gorzej.
Jednak liczę że jutro i niedzielę na swoim terenie będzie nie do pokonania.
-