W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Kto najbardziej popularnym zawodnikiem Polonii Warszawa?
Moderatorzy: Bzyczek, Piotr WW
-
MICHAL KSP
Kto najbardziej popularnym zawodnikiem Polonii Warszawa?
Zastanawiam się który z zawodników naszej Polonii, na przestrzeni wszystkich lat istnienia klubu, zostałby wybrany przez Polaków najbardziej popularnym?
Według mnie list mogłaby wyglądać następująco:
1. Władysław Komar
2. Irena Szewińska
3. Emmanuel Olisadebe
4. Zofia Bielczyk
5. Waldemar Marszałek
....
Kiepsko jest z moją wiedzą o zawodnikach starszej daty. Może wspólnie przypomnimy sobie tych najlepszych, najbardziej popularnych?
Są przecież jeszcze pływacy, koszykarze (i kiedyś koszykarki), szachiści ...
Według mnie list mogłaby wyglądać następująco:
1. Władysław Komar
2. Irena Szewińska
3. Emmanuel Olisadebe
4. Zofia Bielczyk
5. Waldemar Marszałek
....
Kiepsko jest z moją wiedzą o zawodnikach starszej daty. Może wspólnie przypomnimy sobie tych najlepszych, najbardziej popularnych?
Są przecież jeszcze pływacy, koszykarze (i kiedyś koszykarki), szachiści ...
Ostatnio zmieniony śr lut 16, 2005 15:04 przez MICHAL KSP, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pasjonowałem się kiedyś występami Wojtka Królika, Piotra Wiktorowskiego, Danuty Kopeć, Krystyny Szymańskiej, a w piłce zawsze podobała mi się gra Piotra Rowickiego, Żewłaków oraz Mikulenasa i Arka Bąka!
P.S.Co tam robi Dziekanowski?? I czym się tak zasłużył dla Polonii?? Darek Dźwigała jest lepszy niż Dziekan pała!!
P.S.Co tam robi Dziekanowski?? I czym się tak zasłużył dla Polonii?? Darek Dźwigała jest lepszy niż Dziekan pała!!
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
No dobra, to może pod nr.10?Oiolosse pisze:Para: pamietaj, ze mowimy o popularnosci wsrod Polakow.... Malysz, Ich Troje, te sprawy...
Jak mawiał były Prezydent: masz rację i nie masz
Kopana, kosz, lekka atletyka to dyscypliny dla mas. Ale i szachy stają się m.in. dzięki internetowi bardziej popularne. To raz.
A dwa to fakt, że szachiści to dość hermetyczne stadło. Innymi słowy dotrzeć do tej grupy zachwalając przymioty jakiegoś kopacza nie jest łatwo. Mały współczynnik "współzainteresowań"
_Rydzyk pisze:Jak dla mnie najpopularniejsi zawodnicy wśród ludzi, którzy nie są zwiazani z Klubem to Komar, Szewińska oraz Marszałek.
Ostatnio zmieniony wt lut 15, 2005 12:37 przez Lechu579, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MICHAL KSP
Na prośbę użytkowników Dziekanowski zniknął z pierwszej zaproponowanej na górze listy :)Luiz87 pisze:Wywalić Dziekanowskieg z tej listy. Mój ojciec chodził z nim do szkoły i mówi, że ten lamuch zawsze był "zielony".
Tak dla sprawdzenia kto jest najpopularniejszy przeprowadzilem małą sondę wśród znajomych i tam zdecydowanie zwyciężyli Szewińska i Marszałek
Kto oprócz
Władysław Szczepaniak
Władysław Komar
Irena Szewińska
Emmanuel Olisadebe
Zofia Bielczyk
Waldemar Marszałek
Bracia Żewłakowie
Wojtek Królik
Krystyna Szymańska
Piotr Wiktorowski
Arkadiusz Bąk