W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Obsada sędziowska na najbliższą kolejkę

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

towot.ksp

Obsada sędziowska na najbliższą kolejkę

Post autor: towot.ksp » pt lis 25, 2005 11:04

Przeczytałem właśnie na naszej stronie głównej obsadę sędziowską na najbliższą kolejkę i od razu rzuciło mi sie w oczy kolejne "genialne" zagranie PZPN-u.
Mecz Wisły z Legią sędziuje niejaki pan Siejewicz, uwaga z... Białegostoku :shock:
Chyba nawet mało wtajemniczeni kibice orientują się, jak w tym mieście wyglądają sympatie kibiców do w/w klubów. Kochana siostra Wisełka i znienawidzona od lat Legia.
Oczywiście nie musi to świadczyć, że mecz będzie sędziowany pod Wisłę, ale czy nie uważacie, że takie ustalenie PZPN-u jest ich kolejnym "swojakiem". Wystarczy zwykły ludzki błąd sędziego 8) :lol: ) na korzyść Wisły, a pajace-działecze legiuni będą płakać na całą Polskę.

P.S.
Osobiście taki układ mi sie podoba i mam nadzieję, że Wisła rozjedzie cwelwks przynajmniej takim wynikiem jak niestety Cracovię :twisted:

(P)opeye

Post autor: (P)opeye » pt lis 25, 2005 11:06

mecz Pogoni i Lecha sędziuje warszawiak i co z tego ??

towot.ksp

Post autor: towot.ksp » pt lis 25, 2005 11:15

To z tego, że:
1. Mecz Wisły z Legią jest meczem na szczycie i meczem rundy
2. W B-stoku nie ma innej alternatywy do kibicowania jak Jadze. Ktos kto ma na co dzień w życiu prywatnym styczność z dużą sympatią do danego klubu (w tym przypadku Wisły), według mnie nie do końca jest przygotowany na obiektywne podejście do sprawy. Myślisz, że nie rozmawia sie w B-stoku o tym meczu od długiego czasu? Zwykła recz - idzie pan Siejewicz do pracy, spotyka sie kolegami, którzy mowią pół żartem-pół serio: "Hubert pokażam tym warszawiaczką gdzie ich miejsce" :wink:

Poza tym bardziej chodziło mi o ewentualny pretekst piłkarzy, trenerów, działaczy legiuni, którzy w przypadku przegranej (tego im szczerze życzę) będą mieli powód do publicznych lamentów.

SKJ

Post autor: SKJ » pt lis 25, 2005 12:11

Jest to bzdura, bo po co dawać pretekst? Ale misi to nie obchodzi. Chociaż z drugiej strony to z Białego do Krakowa jedzie się chyba przez Warszawę :wink: . Szczerze to dziwię się,że sędzia nie jest ze Szczecina :wink: Tak się Strejlau zaangażował w mediację ITI-Piórkowski i s-ka,że nie zauważył takiego byka?

ODPOWIEDZ