Juz parokrotnie wspominalem o tym zawodniku, Dapoetone rowniez, a teraz dowiaduje sie ze:
W poniedziałek w treningu piłkarzy Wisły Kraków uczestniczył nowy zawodnik. Z mistrzami Polski ćwiczył 21-letni napastnik III-ligowego ŁKS Łomża Rafał Boguski. Na testach w Krakowie pozostanie do końca tygodnia.
Na tego zawodnika zwrócił uwagę trener Wisły Jerzy Engel. I nie był to przypadek, gdyż trenerem ŁKS Łomża jest syn szkoleniowca mistrzów Polski - Jerzy Engel junior. Trener Wisły bywał na meczach drużyny z Łomży i zwrócił uwagę na Boguskiego.
"To typ Tomka Frankowskiego, zawodnika, który umie kończyć akcje, ale umie też je konstruować" - stwierdził Jerzy Engel. Boguskiego oglądali w meczach ligowych i sparingowych wysłannicy Wisły. W końcu zaproszono piłkarza na testy do Krakowa.
Onet.pl
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Rafał Boguski --> czyli jak dalismy tyleczka
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
Tak, tak. A jakby to Polonia podpisała kontrakt z Boguskim to ile byłoby bicia pany, wręcz wzburzenia, że wychowanków to nie chcą, a biorą jakiegoś przybłędę Boguskiego.
A tak to jest okazja, żeby przyłożyć, że go Polonia nie wzięła. Już nie mogę doczekać się dalszych komentarzy w tym duchu. Do dzieła panowie (bo panie jakoś u nas są mniej zajadłe)! Wylejcie trochę zółci.
A tak to jest okazja, żeby przyłożyć, że go Polonia nie wzięła. Już nie mogę doczekać się dalszych komentarzy w tym duchu. Do dzieła panowie (bo panie jakoś u nas są mniej zajadłe)! Wylejcie trochę zółci.
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
Kaminero --> no bardzo Ciebie przepraszam ale akurat sie tak zlozylo iz ogladalem pare razy gre tego zdolnego pilkarza i mam prawo czuc sie troszke zazenowany, z drugiej strony napewno mam satysfakcje ze to co o nim myslalem sie sprawdza.
Nikt u nie zamierza siac popeliny, przewrazliwiony troche jestes
Nikt u nie zamierza siac popeliny, przewrazliwiony troche jestes
Mów za siebie lepiej, bo na pewno znajdą się tacy co z przyjemnością przywalą.
Szkoda, że zabrakło Wam siły przebicia, żeby przeforsować jego transfer do Polonii (zakładając, że próbowaliście coś konkretnego zrobić w tym kierunku), ale tak to bywa.
Mnie się kiedyś jeden transfer udało przeforsować (namawiając Ranieckiego) i nie wiem czy się z tego cieszyć, patrząc z perspektywy. Bo to był niejaki Wara.
A co do tego Boguskiego to jeszcze nie wiadomo czy on się do Wisły przebije, więc za wcześnie płakać.

Szkoda, że zabrakło Wam siły przebicia, żeby przeforsować jego transfer do Polonii (zakładając, że próbowaliście coś konkretnego zrobić w tym kierunku), ale tak to bywa.
Mnie się kiedyś jeden transfer udało przeforsować (namawiając Ranieckiego) i nie wiem czy się z tego cieszyć, patrząc z perspektywy. Bo to był niejaki Wara.

A co do tego Boguskiego to jeszcze nie wiadomo czy on się do Wisły przebije, więc za wcześnie płakać.