W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Rafał Boguski --> czyli jak dalismy tyleczka

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Awatar użytkownika
Jerrygo MAG
Kontakt:

Rafał Boguski --> czyli jak dalismy tyleczka

Post autor: Jerrygo MAG » wt sie 16, 2005 10:51

Juz parokrotnie wspominalem o tym zawodniku, Dapoetone rowniez, a teraz dowiaduje sie ze:

W poniedziałek w treningu piłkarzy Wisły Kraków uczestniczył nowy zawodnik. Z mistrzami Polski ćwiczył 21-letni napastnik III-ligowego ŁKS Łomża Rafał Boguski. Na testach w Krakowie pozostanie do końca tygodnia.
Na tego zawodnika zwrócił uwagę trener Wisły Jerzy Engel. I nie był to przypadek, gdyż trenerem ŁKS Łomża jest syn szkoleniowca mistrzów Polski - Jerzy Engel junior. Trener Wisły bywał na meczach drużyny z Łomży i zwrócił uwagę na Boguskiego.

"To typ Tomka Frankowskiego, zawodnika, który umie kończyć akcje, ale umie też je konstruować" - stwierdził Jerzy Engel. Boguskiego oglądali w meczach ligowych i sparingowych wysłannicy Wisły. W końcu zaproszono piłkarza na testy do Krakowa.

Onet.pl

Awatar użytkownika
Kwik
Kontakt:

Post autor: Kwik » wt sie 16, 2005 20:04

Mafia Engelów wyławia zdolnych talentowiczów i sprowadza ich do Wisły...

:twisted: :twisted: :twisted:

Ciekawe co z tego ma młodszy z Jurków...

Kaminero
Kontakt:

Post autor: Kaminero » śr sie 17, 2005 14:18

Tak, tak. A jakby to Polonia podpisała kontrakt z Boguskim to ile byłoby bicia pany, wręcz wzburzenia, że wychowanków to nie chcą, a biorą jakiegoś przybłędę Boguskiego.

A tak to jest okazja, żeby przyłożyć, że go Polonia nie wzięła. Już nie mogę doczekać się dalszych komentarzy w tym duchu. Do dzieła panowie (bo panie jakoś u nas są mniej zajadłe)! Wylejcie trochę zółci.

Awatar użytkownika
Jerrygo MAG
Kontakt:

Post autor: Jerrygo MAG » śr sie 17, 2005 14:52

Kaminero --> no bardzo Ciebie przepraszam ale akurat sie tak zlozylo iz ogladalem pare razy gre tego zdolnego pilkarza i mam prawo czuc sie troszke zazenowany, z drugiej strony napewno mam satysfakcje ze to co o nim myslalem sie sprawdza.
Nikt u nie zamierza siac popeliny, przewrazliwiony troche jestes

Kaminero
Kontakt:

Post autor: Kaminero » śr sie 17, 2005 15:59

Mów za siebie lepiej, bo na pewno znajdą się tacy co z przyjemnością przywalą. :?

Szkoda, że zabrakło Wam siły przebicia, żeby przeforsować jego transfer do Polonii (zakładając, że próbowaliście coś konkretnego zrobić w tym kierunku), ale tak to bywa.

Mnie się kiedyś jeden transfer udało przeforsować (namawiając Ranieckiego) i nie wiem czy się z tego cieszyć, patrząc z perspektywy. Bo to był niejaki Wara. :?

A co do tego Boguskiego to jeszcze nie wiadomo czy on się do Wisły przebije, więc za wcześnie płakać.

ODPOWIEDZ