W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Radzio Kałużny - co jest mu Janas dłużny?!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
jak go widze powołanego to mnie w brzuchu kłuje,
że tak kurna chata troche mi sie zrymuje.
Na poważnie - co myślicie o powoływaniu Kałużnego przez Janasa? Moim zdaniem to kompletna kompromitacja. Trzeba być bezgranicznie ślepym / głupim (niepotrzebne skreślić), żeby uważać że ten facet nadaje sie do reprezentacji. Wszak w meczu z Irlandią człapał jak damulka i zachowywał sie jakby sama jego obecność wygrała mecz. Słaby w ofensywie, średnio-cienki w defensywie, beznadziejny w: starcie do piłki, sprincie, główkowaniu (przy 192 cm wzrostu), podaniach, czytaniu gry i ta jego gwiazdorska morda w stylu "ja tu biegam bo jestem geniuszem futbolu i to wystarczy".
I druga opcja - czy Janasialdo powoła Karwana i potem wykona genialny manewr, zamieniając lewoskrzydłowego Krzynówka z prawoskrzydłowym Karwanem, dzięki czemu obaj będą się obracać żeby dośrodkować ze swojej "ulubionej" (sic!) nogi, zamiast wrzucać odchodzącą piłkę w biegu? A wystarczyłoby Krzynka zostawić na swojej stronie a na drugą wrzucić Ebiego Smolarka, który pokazuje rewelacyjną grę według mnie (chociaż reszta kadry nie chciała mu podawać... czyżby zawiść?).
A WIĘC:
Znajdą się obrońcy talentu Kałużnego?
Albo tego, że na prawym skrzydle Ebi nie powinien mieć pewnego miejsca?
jak go widze powołanego to mnie w brzuchu kłuje,
że tak kurna chata troche mi sie zrymuje.
Na poważnie - co myślicie o powoływaniu Kałużnego przez Janasa? Moim zdaniem to kompletna kompromitacja. Trzeba być bezgranicznie ślepym / głupim (niepotrzebne skreślić), żeby uważać że ten facet nadaje sie do reprezentacji. Wszak w meczu z Irlandią człapał jak damulka i zachowywał sie jakby sama jego obecność wygrała mecz. Słaby w ofensywie, średnio-cienki w defensywie, beznadziejny w: starcie do piłki, sprincie, główkowaniu (przy 192 cm wzrostu), podaniach, czytaniu gry i ta jego gwiazdorska morda w stylu "ja tu biegam bo jestem geniuszem futbolu i to wystarczy".
I druga opcja - czy Janasialdo powoła Karwana i potem wykona genialny manewr, zamieniając lewoskrzydłowego Krzynówka z prawoskrzydłowym Karwanem, dzięki czemu obaj będą się obracać żeby dośrodkować ze swojej "ulubionej" (sic!) nogi, zamiast wrzucać odchodzącą piłkę w biegu? A wystarczyłoby Krzynka zostawić na swojej stronie a na drugą wrzucić Ebiego Smolarka, który pokazuje rewelacyjną grę według mnie (chociaż reszta kadry nie chciała mu podawać... czyżby zawiść?).
A WIĘC:
Znajdą się obrońcy talentu Kałużnego?
Albo tego, że na prawym skrzydle Ebi nie powinien mieć pewnego miejsca?
On jest wypożyczony z Leverkusen, więc co go to obchodzi...SKJ pisze:Janas to dno! Więcej mi się nie chcę pisać, bo nie ma o kim. Podobnie krzepki Radzio. To on spadł do 3 ligi niemieckiej w tym roku czy mi się zdawało?

-
-
no właśnie po czynach - czyny Radosława K. w meczu z Irlandią Płn. jednoznacznie wskazują na nieuzasadnioną miłość Pawła J. do niego. Możemy być lepsi grając bez niego. Po co kadra ma zgrywać się i trenować z bezproduktywnym kopaczem? To niech od razu wychodzą w dziesiątkę - nie będą tracić przez niego piłek.
A co do nowego klubu pana Radosława K. - ma to być właśnie spuszczona z Bundesligi Hansa Rostock.
A co do nowego klubu pana Radosława K. - ma to być właśnie spuszczona z Bundesligi Hansa Rostock.
-