W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Szukamy sponsora !!!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Szukamy sponsora !!!
Witam.
Nazywam sie Michał Biedrzycki jestem w zarzadzie klubu pilkarskiego Tecza Biskupiec.
Cos o klubie Tecza jest to lub 4 ligowy ktory gra w wojewodztwie warminsko mazurskim.
Biskupiec jest to male miasto okolo 10 tysiecy mieszkancow.
Szukamy sponora ktory by zainwestowal w ten klub poniewaz ten zespol ma kilku dobrych zawodnikow na miare 2 ligi.
Potrzebujemy inwestora sponsora ktory by zainwestoal w ten klub wlozyl w pieniadze odnowienie stadionu krzeselek itp.
Mamy dobra mlodziez.
Prosze o kontakt na email misza3@op.pl lub na gg 4268736.
Mam nadzieje ze znajdziemy osobe sponsora ktory pomoze temu klubowi
Nazywam sie Michał Biedrzycki jestem w zarzadzie klubu pilkarskiego Tecza Biskupiec.
Cos o klubie Tecza jest to lub 4 ligowy ktory gra w wojewodztwie warminsko mazurskim.
Biskupiec jest to male miasto okolo 10 tysiecy mieszkancow.
Szukamy sponora ktory by zainwestowal w ten klub poniewaz ten zespol ma kilku dobrych zawodnikow na miare 2 ligi.
Potrzebujemy inwestora sponsora ktory by zainwestoal w ten klub wlozyl w pieniadze odnowienie stadionu krzeselek itp.
Mamy dobra mlodziez.
Prosze o kontakt na email misza3@op.pl lub na gg 4268736.
Mam nadzieje ze znajdziemy osobe sponsora ktory pomoze temu klubowi
Re: Szukamy sponsora !!!
Tak się składa że my teżbiedrza pisze: Szukamy sponora...

Re: Szukamy sponsora !!!
Odezwiemy sie za jakis rokbiedrza pisze:(...) ten zespol ma kilku dobrych zawodnikow na miare 2 ligi.
(...)

-
-