No i znowu nie wszyscy kibice futbolu w polsce będą moli obejrzeć pucharowe spotkanie polskiej drużyny w p. UEFA, a to za sprawą ITI, która mecz GAK - Amica postanowiła wyemitować w satelitarnym TVN Siedem.
Jak mecze były w TVP, to przynajmniej wszyscy mogli je obejrzeć, a teraz? Miało być lepiej a jest gorzej.
Mam nadzieję, że TVP się zreflektuje i w przyszłym sezonie wykupi prawa do emisji spotkań polskich drużych w eruopejskich pucharach i nie zostawi kibiców na pastwe tych medialnych "faszystów". Sport jest dla wszystkich kibiców a nie tylko dla tych co mają kablówke lub talerz.
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Rlacje sportowe (nie) dla kibiców! TVN kontratakuje!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Re: Rlacje sportowe (nie) dla kibiców! TVN kontratakuje!
....naprawde chce sie Tobie ogladać mecz Amici?Bronson pisze:No i znowu nie wszyscy kibice futbolu w polsce będą moli obejrzeć pucharowe spotkanie polskiej drużyny w p. UEFA, a to za sprawą ITI, która mecz GAK - Amica postanowiła wyemitować w satelitarnym TVN Siedem.
Jak mecze były w TVP, to przynajmniej wszyscy mogli je obejrzeć, a teraz? Miało być lepiej a jest gorzej.
Mam nadzieję, że TVP się zreflektuje i w przyszłym sezonie wykupi prawa do emisji spotkań polskich drużych w eruopejskich pucharach i nie zostawi kibiców na pastwe tych medialnych "faszystów". Sport jest dla wszystkich kibiców a nie tylko dla tych co mają kablówke lub talerz.
Re: Rlacje sportowe (nie) dla kibiców! TVN kontratakuje!
Jak masz lepsze propozycje na dzisiejszy wieczór, to chętnie posłucham, ja tam wole sobie obejrzeć mecz niż np. "Złotopolskich" albo jakiś inny badziew. Zresztą nie w tym rzecz, pomyśl o tych wszystkich kibicach którzy nie będą mogli tego meczu obejrzeć.Lineker pisze: ....naprawde chce sie Tobie ogladać mecz Amici?