W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Kobiety tez kopią na IO

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Camel

Kobiety tez kopią na IO

Post autor: Camel » pn sie 16, 2004 14:19

Nie znalazłem tematu piłki nożnej w wykonaniu płci pięknej, a chyba warto się temu troszkę przyjżeć. A może być ciekawie, np. NIemki pokonały Chinki 8:0. To chyba żadna niespodzianka. Ale to, że USA pokonały Brazylię 2:0 to juz dość ciekawe-kto by taki wynik obstawił w turnieju mężczyzn? Podaje skład grup:E: Nigeria, Japonia, Szwecja F: Niemcy, Meksyk, Chiny G: USA , Brazylia , Australia , Grecja .

Kto zdobędzie złoto?
Moje typy
1Niemcy
2Brazylia
3Usa

Jesli taki temat juz jest ,a ja go przeoczyłem, proszę o usunięcie :)

Piotr WW
Emeriten Gang

Post autor: Piotr WW » pn sie 16, 2004 18:10

coś faktycznie jesteś nowy w temacie :wink:

one grają nawet własne mistrzostwa świata :lol:
a w Polsce jest liga, cos tu nawet było że jakaś warszawska drużyna ma grać na K6

stawiam na USA :!:

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pn sie 16, 2004 22:16

Oglądałem mecz Niemcy z Chinami(8:0) naprawde Niemki grają bardzo dobrze i nawet ładny futbol podoba mi sie to a i tak koniec meczu jest najlepszy wymiana koszulkami. :wink:

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » wt sie 17, 2004 0:35

Piotr WW pisze:coś faktycznie jesteś nowy w temacie :wink:

one grają nawet własne mistrzostwa świata :lol:
a w Polsce jest liga, cos tu nawet było że jakaś warszawska drużyna ma grać na K6

stawiam na USA :!:
nie taki znów nowy Piotrze. dopiero teraz nauczył się klikać :lol: :lol:

a tak na serio to Camel miał na myśli, jak sądzę, że nie ma na forum jeszcze takiego tematu, co w jego przypadku jest obawą słuszną, bo ostatnio pozamykano mu dwa tematy, które założył, gdyż były te same omawiane wcześniej.

pozdrawiam serdecznie

pokój :D

ODPOWIEDZ