Nie wiem jak wy,ale mnie lekko zaskoczył (i ucieszył zarazem) finisz ligi hiszpańskiej!!!
Moja ukochana Barca rzutem na taśmę zdobyła drugie miejsce!
I chyba najwieksze roczarowanie sezonu- Real Madryt. Jakie sa wasze opinie na temat rozgrywak hiszpanskiej Primera Division?
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Podsumowanie ligi Hiszpańskiej!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Madryt myzlal ze nawet nie muzi trenowac, i oproc tego Queiroz, ich trener, tylko uziwal 12 zawodnikow, no i stalo sie to co sie stalo, i dobrze
.
Barcelona (ni steti) zrobila bardzo dobrom 2 runde, i tylko przegrala 2 krotnie z R.Zaragoza
.
Valencia to znakomita EKIPA, nie obchodzi kto gra bo to jest grupa 22 gracy. Nie stety majom kozmarnom sytuacje finansowom i prawdopodobnie nie bendom kupowaly wogle gracy i mogom stracic trenera.
A Depor jak zawsze, to taka druga Valencia.
R.Zaragoza byl drugi najlepzim klubem w Hizpanii dzienki puchara ktorego zdobyl. Tylko mi i Valencia wygralismi jakis Tytul. Dzienki temu zagrami UEFE w przizlim sesonie. Miejsce mielismi 12 a Osasuna 13
. Wielkie brawa za to.
Zkoda ze Atletico Madryt zmarnowal w 3 mecach prace z czalego zezonu. Byl prze 24 kolejek w miejscu UEFI, ale sie potkneli na koncu.
No i chyba wistarci
.
Pozdro
P.S. I wielkie brawa dla mnie to byl moj post numer 100!!!!

Barcelona (ni steti) zrobila bardzo dobrom 2 runde, i tylko przegrala 2 krotnie z R.Zaragoza

Valencia to znakomita EKIPA, nie obchodzi kto gra bo to jest grupa 22 gracy. Nie stety majom kozmarnom sytuacje finansowom i prawdopodobnie nie bendom kupowaly wogle gracy i mogom stracic trenera.
A Depor jak zawsze, to taka druga Valencia.
R.Zaragoza byl drugi najlepzim klubem w Hizpanii dzienki puchara ktorego zdobyl. Tylko mi i Valencia wygralismi jakis Tytul. Dzienki temu zagrami UEFE w przizlim sesonie. Miejsce mielismi 12 a Osasuna 13

Zkoda ze Atletico Madryt zmarnowal w 3 mecach prace z czalego zezonu. Byl prze 24 kolejek w miejscu UEFI, ale sie potkneli na koncu.
No i chyba wistarci

Pozdro
P.S. I wielkie brawa dla mnie to byl moj post numer 100!!!!

peep show pisze:Juz myslalem ze sie Barca zalapie na tytul, no ale ich runda wiosenna byla i tak nieprawdopodobna. Szkoda ze grali tak slabo jesienia.
W przyszlym roku mam nadzieje ze wygra Barca.
Tym bardziej ze w Barcelonie szykuja sie nie lada transfery!!!
Juz podobno dogadany jest Michael Ballak, ale ten transfer akurat jakos mnie nie cieszy