W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Podsumowanie ligi Hiszpańskiej!

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Luke

Podsumowanie ligi Hiszpańskiej!

Post autor: Luke » sob maja 29, 2004 18:30

Nie wiem jak wy,ale mnie lekko zaskoczył (i ucieszył zarazem) finisz ligi hiszpańskiej!!!
Moja ukochana Barca rzutem na taśmę zdobyła drugie miejsce!
I chyba najwieksze roczarowanie sezonu- Real Madryt. Jakie sa wasze opinie na temat rozgrywak hiszpanskiej Primera Division?

Bober

Post autor: Bober » sob maja 29, 2004 19:50

Madryt myzlal ze nawet nie muzi trenowac, i oproc tego Queiroz, ich trener, tylko uziwal 12 zawodnikow, no i stalo sie to co sie stalo, i dobrze :lol: .

Barcelona (ni steti) zrobila bardzo dobrom 2 runde, i tylko przegrala 2 krotnie z R.Zaragoza :lol: :lol: .

Valencia to znakomita EKIPA, nie obchodzi kto gra bo to jest grupa 22 gracy. Nie stety majom kozmarnom sytuacje finansowom i prawdopodobnie nie bendom kupowaly wogle gracy i mogom stracic trenera.

A Depor jak zawsze, to taka druga Valencia.

R.Zaragoza byl drugi najlepzim klubem w Hizpanii dzienki puchara ktorego zdobyl. Tylko mi i Valencia wygralismi jakis Tytul. Dzienki temu zagrami UEFE w przizlim sesonie. Miejsce mielismi 12 a Osasuna 13 :P . Wielkie brawa za to.

Zkoda ze Atletico Madryt zmarnowal w 3 mecach prace z czalego zezonu. Byl prze 24 kolejek w miejscu UEFI, ale sie potkneli na koncu.

No i chyba wistarci :P .

Pozdro

P.S. I wielkie brawa dla mnie to byl moj post numer 100!!!! :P

SKJ

Post autor: SKJ » sob maja 29, 2004 20:35

To ja CI Bober życzę wylosowania w UEFA CUP wylosowania pewnej drużyny znad kanałku

Klokan
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Klokan » śr cze 09, 2004 23:50

Levante w Primera Division. No i mamy derby Valencii.
Ja sie ciesze.

peep show
Kontakt:

Post autor: peep show » czw cze 10, 2004 9:47

Juz myslalem ze sie Barca zalapie na tytul, no ale ich runda wiosenna byla i tak nieprawdopodobna. Szkoda ze grali tak slabo jesienia :(.

W przyszlym roku mam nadzieje ze wygra Barca.

Luke

Post autor: Luke » czw cze 10, 2004 12:52

peep show pisze:Juz myslalem ze sie Barca zalapie na tytul, no ale ich runda wiosenna byla i tak nieprawdopodobna. Szkoda ze grali tak slabo jesienia :(.

W przyszlym roku mam nadzieje ze wygra Barca.

Tym bardziej ze w Barcelonie szykuja sie nie lada transfery!!!
Juz podobno dogadany jest Michael Ballak, ale ten transfer akurat jakos mnie nie cieszy :( a szykuje sie jeszcze Davis Trezeguet, no i zostaje Ronaldinho!!!

ODPOWIEDZ