W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Zabawa kibicowska
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
a była to Legnica, a miedź 0-1 przegrała...choć mecz dokładniej to chyba w Lubinie był rozergany...ale z podpowiedzią było łatwiej...
pytanie : Armstrong słunie z tego,że po nowotworze wrócił do sportu..pewien piłkarz wyleczył raka mózgu i tez wrócił na boisko,choć nie grał potem długo..wczesniej był reprezntantem kraju i nawet królem strzelców w pewnej lidze..jak się nazywał?
pytanie : Armstrong słunie z tego,że po nowotworze wrócił do sportu..pewien piłkarz wyleczył raka mózgu i tez wrócił na boisko,choć nie grał potem długo..wczesniej był reprezntantem kraju i nawet królem strzelców w pewnej lidze..jak się nazywał?
-
3 kwietnia 1927 - Legia 1:4 Warszawianka?
jeśli tak, to niech pytanie będzie to Sadosia:
Armstrong słunie z tego,że po nowotworze wrócił do sportu..pewien piłkarz wyleczył raka mózgu i tez wrócił na boisko,choć nie grał potem długo..wczesniej był reprezntantem kraju i nawet królem strzelców w pewnej lidze..jak się nazywał?
[Sadoś - w związku z tym monitoruj odpowiedzi, bo ja za cholerę nie wiem kto to był]
jeśli tak, to niech pytanie będzie to Sadosia:
Armstrong słunie z tego,że po nowotworze wrócił do sportu..pewien piłkarz wyleczył raka mózgu i tez wrócił na boisko,choć nie grał potem długo..wczesniej był reprezntantem kraju i nawet królem strzelców w pewnej lidze..jak się nazywał?
[Sadoś - w związku z tym monitoruj odpowiedzi, bo ja za cholerę nie wiem kto to był]
-
-
[quote="Altze"][img]http://www.homesoffootball.co.uk/images ... %20web.jpg[/img]
1.Do czego sluzy ten przedmiot w tym konkretnym miejscu? W odpowiedzi podac takze to owe konkretne miejsce:)[/quote]
Bardzo trudna zagadka. Ja znam odpowiedz nawet nie ogladajac tego obrazka
1.Do czego sluzy ten przedmiot w tym konkretnym miejscu? W odpowiedzi podac takze to owe konkretne miejsce:)[/quote]
Bardzo trudna zagadka. Ja znam odpowiedz nawet nie ogladajac tego obrazka

Telford, Walsall, Hereford, WrexhamEl Sisiorro pisze:Jako wywołany do tablicy na baczność (hue hue hue, ffff)piszę - łódeczka do płynięcia po piłki jak ktoś wybije za Łąkę Pedałów. Czyli Shrewsbury. Mogę się tylko domyślać skąd wiesz, że ja wiem
![]()
pytanie - Kto jest ich kosą? przynajmniej jeden

The Shakers to........ ? I kogo bardzo nie lubia