Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
A po co Rangersom mistrzostwo Szkocji? Żeby znowu kompromitowali się w Lidze Mistrzów?czajak pisze:Liga Mistrzów nie dla nas, ale mistrzostwo Szkocji nie pojedzie do Irlandii.
Też kibicuję Celticowi, ale odpowiem w ten sposób:AvantGarde pisze:Jako zwykły kibic Celtów, mam pytanie do fanów Rangersów:
Zawsze mnie zastanawiało czemu katolicki rodak, kibicuje właśnie Rangersom? Czym kierowaliście się przy wyborze? Zresztą wiecie o co pytam,a pytam bez najmniejszej napinkiA i czy widzieliście kiedyś na żywo kibiców protestanckich ekip? Czy nieobraża was np. przekreślony krzyż?
katolicki znaczy powszechny a religia rzymskokatolicka nie jest powszechna to raz, dwa skąd pewność że jestem rzymskokatolikiem?AvantGarde pisze:Jako zwykły kibic Celtów, mam pytanie do fanów Rangersów:
Zawsze mnie zastanawiało czemu katolicki rodak, kibicuje właśnie Rangersom? Czym kierowaliście się przy wyborze? Zresztą wiecie o co pytam,a pytam bez najmniejszej napinkiA i czy widzieliście kiedyś na żywo kibiców protestanckich ekip? Czy nieobraża was np. przekreślony krzyż?
Polska - Szkocja w Bydgoszczy (0-0) i jadący ze mną szkoci, jak również Ci widziani później do rana w pubach. Nie mam po co wymyślać, czarna koszulka i olbrzymi krzyż, w czerwonym kółku, oczywiście przekreślony.Lineker pisze:Przekreślony krzyż? Co to za bzdura, gdzie o tym słyszałeś? Tak, widziałem, nie przerażają mnie
prostując, nie uważam się za jakiegoś wielkiego fana Rangers, mam do nich sympatie i tyle, po Polonii to tylko Arsenal, Rangersów to ja nawet składu dobrze nie znam.AvantGarde pisze:Polska - Szkocja w Bydgoszczy (0-0) i jadący ze mną szkoci, jak również Ci widziani później do rana w pubach. Nie mam po co wymyślać, czarna koszulka i olbrzymi krzyż, w czerwonym kółku, oczywiście przekreślony.Lineker pisze:Przekreślony krzyż? Co to za bzdura, gdzie o tym słyszałeś? Tak, widziałem, nie przerażają mnie
Ja na luzie spytałem, nie o rady religijne, tylko o waszą sympatię![]()
Zadasz zrozumiałe pytanie i otrzymasz rady od religioznawstwa po porady małżeńskie -hehe to lubie
To inaczej, czemu kibicujecie drużynie, która śpiwa "fuck the pope and Vatican" jak to DS napisał. A ogólnie czemu właśnie Rangers?