To czemu kibice Arsenalu nic nie pisali, jak ich klub dostawał od Chelsea baty 1-4?jędrekKSP pisze:Kibice Chelsea jakoś nic nie piszą
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- DEADLY SIN
- DEADLY SIN
zobaczymy na koniec sezonuDEADLY SIN pisze:Spójrz na tabelę, Celtic na czele!Lineker pisze:RANGERS - Cetlic 2:1DEADLY SIN pisze:Rangers - Celtic 2:1
Beznadziejny ten weekend.:):)
Ibrox's a piggery!
Nie od dziś wiadomo, że mini Huns mają sztamę z właściwymi Huns.xkubax pisze:ale z tego zestawu dobrze życzyłem Rangersom
4 in a row where did it go ?
I gdzie ten Brown się podział?
- DEADLY SIN
Skoro tak wyciągamy rzeczy z przeszłości to:Lineker pisze:zobaczymy na koniec sezonuDEADLY SIN pisze:Spójrz na tabelę, Celtic na czele!Lineker pisze:RANGERS - Cetlic 2:1DEADLY SIN pisze:Rangers - Celtic 2:1
Beznadziejny ten weekend.:):)
Ibrox's a piggery!
Nie od dziś wiadomo, że mini Huns mają sztamę z właściwymi Huns.xkubax pisze:ale z tego zestawu dobrze życzyłem Rangersom
4 in a row where did it go ?
I gdzie ten Brown się podział?
Taka jest jednak różnica, że Rangersi polegli z kretesem na własnym terenie z Sevillą Manolo Jiméneza, natomiast Celtic (który w półfinale ówczesnego P. UEFA odprawił z kwitkiem Liverpool FC) przegrał 2:3 po zaciętym meczu na neutralnym terenie z FC Porto Jose Mourinho, które rok później wygrało Champions League, także sorry stary:

Lets All Go To The Pound Shop,
Where Rangers Buy Their Home Top
- DEADLY SIN
Nie no, coraz większa napinka.Lineker pisze:z tą Sevilla to bym tak nie wyskakiwał

Lets All Go To The Pound Shop,
Where Rangers Buy Their Home Top
hmmm....nie wiem, raczej bym obstawiał HSV...obejrzałem w tym sezonie 16 meczów Hamburga i raczej bym ich typował do wygranej. zwłaszcza po tym co prezentuje ostatnio bramkarz należący do światowej czołówki, mający kiedyś ponoć oferty z MilanuDEADLY SIN pisze:
I już niedługo Celtic - HSV (22 października), pewnie pójdę. ;>
(...)Hier weiss jedes Kind,
Das wir Champions sind
Wir sind Meisterhaft
Hamburg ist die macht