Może ktoś z was mógłby mnie uświadomić, czy wczoraj oglądając mecze Ligi Mistrzów, się nie przesłyszałem. Borek powiedział, że kibiców Celticu przyjechało, przyleciało, przyszło do Barcelony 22 200. ?!?!?
Jeśli to prawda to, to jest mega wyjazd.
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Barcelona - Celtic
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
22 to straaaasznie dużo, według oficjalnych źródeł jest to możliwe, ale raczej jednak było ich mnie. Według UEFA ponad 10 000. Chyba i tak mega
Fantastic support
Barcelona created fewer and fewer clear-cut chances and as Celtic held the ball and passed it more accurately than at any stage in the first half, the noise from their 10,000 travelling fans became intense