W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Terminarz Ligi Okręgowej (Grupa II) Mecze DRUKARZA !!!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Terminarz Ligi Okręgowej (Grupa II) Mecze DRUKARZA !!!
14/15.08
DRUKARZ-Świt NDM II
21/22.08
DRUKARZ-Białołęka Warszawa
25/26.08
Falenica-DRUKARZ
28/29.08
DRUKARZ-Okęcie II
4/5.09
Marymont-DRUKARZ
11/12.09
DRUKARZ-Victoria Sulejówek
18/19.09
Sokół Serock-DRUKARZ
25/26.09
DRUKARZ-Wkra Pomiechówek
2/3.10
Huragan Wołomin-DRUKARZ
9/10.10
DRUKARZ-Hutnik II
16/17.10
Zwar-DRUKARZ
23/24.10
DRUKARZ-Józefovia
30/31.10
Advit Wiązowna-DRUKARZ
6/7.11
DRUKARZ-Mazur Radzymin
13/14.11
Bóbr Tłuszcz-DRUKARZ
PUCHAR POLSKI:
8/9.09
Rządza Załubice-DRUKARZ
DRUKARZ-Świt NDM II
21/22.08
DRUKARZ-Białołęka Warszawa
25/26.08
Falenica-DRUKARZ
28/29.08
DRUKARZ-Okęcie II
4/5.09
Marymont-DRUKARZ
11/12.09
DRUKARZ-Victoria Sulejówek
18/19.09
Sokół Serock-DRUKARZ
25/26.09
DRUKARZ-Wkra Pomiechówek
2/3.10
Huragan Wołomin-DRUKARZ
9/10.10
DRUKARZ-Hutnik II
16/17.10
Zwar-DRUKARZ
23/24.10
DRUKARZ-Józefovia
30/31.10
Advit Wiązowna-DRUKARZ
6/7.11
DRUKARZ-Mazur Radzymin
13/14.11
Bóbr Tłuszcz-DRUKARZ
PUCHAR POLSKI:
8/9.09
Rządza Załubice-DRUKARZ
-
Re: Terminarz Ligi Okręgowej (Grupa II) Mecze DRUKARZA !!!
0:6, 3:0. Poza tym zycze samych zwyciestw. Pozdro.Lech pisze:
23/24.10
DRUKARZ-Józefovia
30/31.10
Advit Wiązowna-DRUKARZ
Dlaczego uważasz, że przegramy z Józefowią u siebie 0:6, a na wyjeździe Adwitem 0:3 ?Jorge Colmenares pisze:0:6, 3:0. Poza tym zycze samych zwyciestw. Pozdro.Lech pisze:
23/24.10
DRUKARZ-Józefovia
30/31.10
Advit Wiązowna-DRUKARZ

-
-
- IFC POLONI@
-
Jest temat o napinkach, co sie denerwujesz, przeciez jeszcze nie zdazylem cie obrazic, tylko mam inne zdanie w kilku kwestiach...pool pisze:jak ci twoi towarzysze są choć trochę w klimacie jak ty, to ja dziękuję....Jorge Colmenares pisze:Nie uwazam, ale mam nadzieje. Moi wszyscy najlepsi koledzy i towarzysze kufla graja w Józefovii, a w Advicie tez znam troche osób. ..
Lech, poopowiadaj troche o Drukarzu, na co liczycie, kto tam ciekawy gra itd.
Dzieki
-
Nie wiem czy mogę....nie moja strona ale: http://drukarz.abc.pl/
Ja tam mam wyrobione zdanie o Drukarzu : patrz druga od lewej fana : http://strony.aster.pl/koziol/dodatki/100-0013_img.jpg
nic dodać nic ując...
nic dodać nic ując...
No i co z tego wynika ? I jakie to jest zdanie ?!donigorro pisze:Ja tam mam wyrobione zdanie o Drukarzu : patrz druga od lewej fana : http://strony.aster.pl/koziol/dodatki/100-0013_img.jpg
nic dodać nic ując...
1) takie zdanie jaka jest ta fana
2) biją tam sędziów, jak coś się ułoży nie po myśli prezesa-bramkarza-exmafiosy (słyszałem nawet o pięciu przypadkach dotkliwych pobić)
3) bryki jakie stoją przed budynkiem klubowym w dniu meczu nie są na kieszeń normalnych, uczciwych ludzi
zbierając to wszystko do kupy - myślę, oceniam i wybieram, bo mam do tego pełne prawo : niepodoba mi się i nie będzie podobał KS Drukarz i będę go uważał za przystań nieczystch interesów i popleczika legi
To tyle,
PZDR,

2) biją tam sędziów, jak coś się ułoży nie po myśli prezesa-bramkarza-exmafiosy (słyszałem nawet o pięciu przypadkach dotkliwych pobić)
3) bryki jakie stoją przed budynkiem klubowym w dniu meczu nie są na kieszeń normalnych, uczciwych ludzi
zbierając to wszystko do kupy - myślę, oceniam i wybieram, bo mam do tego pełne prawo : niepodoba mi się i nie będzie podobał KS Drukarz i będę go uważał za przystań nieczystch interesów i popleczika legi
To tyle,
PZDR,

Powiedz to mnie albo Florkowi (nazywasz go exmafioso) w oczy. Mamy oczywiście problem z kibolami cweLuchy. Zaradziłaby by temu taka akcja jak przed paru laty na Radomiaku. Lub akcję ws. pomysłowi na tzw. "układ warszawski". (Wśród piłkarzy nie ma ani jednego zwolennika legii, nawet wśród tych, którzy zostają sprzedawani na Łazienkowską (np. za dopłatę do obozu lub za krzesłka)donigorro pisze:1) takie zdanie jaka jest ta fana
To tyle,
PZDR,
Ale na to trzeba trochę więcej odwagi, niż na to aby obrażać Klub w internecie - pisząc, że jest to przystań nieczystych interesów. Mnie to osobiście dotyka. Dużo własnego zdrowia i własnej prywatnej kasy zostawiłem na boisku w Skaryszaku.
A tak przy okazji - Naszym nowym trenerem na sezon 2004/2005 został Paweł Dawidczyński który prowadził wcześniej m.in Stomil Olsztyn,Polonia Warszawa,RKS Okecie.....
-
Nie rozumiem troszkę, Florek nigdy nie zaprzeczał że był ochroniarzem Pershinga powiedział wręcz że nie wstydzi się swego życiorysu.
Jak mówi, ten etap swojego życia ma już za sobą. Moje zaufanie w tym przypadku jest nieco wątłe zwłaszcza po tym, czego słucham od bywalców stadionowych z niższych lig, ale nie ma żadnych dowodów, więc.......
Jak mówi, ten etap swojego życia ma już za sobą. Moje zaufanie w tym przypadku jest nieco wątłe zwłaszcza po tym, czego słucham od bywalców stadionowych z niższych lig, ale nie ma żadnych dowodów, więc.......
Czyzbys byl z okolic Wiazownej?Jorge Colmenares pisze:0:6, 3:0. Poza tym zycze samych zwyciestw. Pozdro.Lech pisze:
23/24.10
DRUKARZ-Józefovia
30/31.10
Advit Wiązowna-DRUKARZ
[color=red][size=150][b]Zdecydowane zwy ... e][/color]Piotr WW pisze:no to ciekawe Drukarz w Nadarzynie![]()
żeby nie wyszło tak jak z II Polonią co to grała w Mirkowie i okolicach![]()
a tak poza tym jaki był wynik ?
Bo goście nie przyjechali ... .
PS
Prezes Florek ma hopla na punkcie stanu murawy ... .