W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
GKS Katowice - Lech Poznań 1:2 w PP
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
GKS Katowice - Lech Poznań 1:2 w PP
Witam wszystkich!!!
W dniu dzisiejszym, po raz pierwszy od dawien dawna, mozna było obejrzeć w całości mecz z udziałem obu drużyn pierwszoligowych. Co prawda było to mecz "tylko" o Puchar Polski ale jak nie ma się co się lubi to lubi się to co się ma. Mecz generalnie był nudnawy chociaż zwycięska bramka dla Lecha niczego sobie. Oprawa w telewizji łącznie z komentarzem - beznadziejna, nawet porządnych powtórek nie umieją zrobić.
Ktoś jeszcze to oglądał? Jakie są wasze odczucia?
Pozdr. dla wszystkich forumowiczów i do zobaczenia na Widzewie!!!
W dniu dzisiejszym, po raz pierwszy od dawien dawna, mozna było obejrzeć w całości mecz z udziałem obu drużyn pierwszoligowych. Co prawda było to mecz "tylko" o Puchar Polski ale jak nie ma się co się lubi to lubi się to co się ma. Mecz generalnie był nudnawy chociaż zwycięska bramka dla Lecha niczego sobie. Oprawa w telewizji łącznie z komentarzem - beznadziejna, nawet porządnych powtórek nie umieją zrobić.
Ktoś jeszcze to oglądał? Jakie są wasze odczucia?
Pozdr. dla wszystkich forumowiczów i do zobaczenia na Widzewie!!!
Też oglądałem ten meczyk. Wg mnie komentator był lepszy od tego, który wczoraj komentował Arsenal - Chelsea
Z byłych polonistów zagrał w Gieksie - Kęska, w Lechu - Scherfchen. Mecz na średnim poziomie, Lech nie grał na maksimum swoich możliwości, zgodzę się, że perełką była bramka na 2:1.
Inna sprawa jest taka, że dział "Piłka Nożna" dotyczy piłki w *Polonii*, więc temat powinien zostać przesunięty do "Sportu".

Z byłych polonistów zagrał w Gieksie - Kęska, w Lechu - Scherfchen. Mecz na średnim poziomie, Lech nie grał na maksimum swoich możliwości, zgodzę się, że perełką była bramka na 2:1.

-
Jeszcze Kaczorowski grał kiedyś w Polonii. A jeśli chodzi o mecz, to rzeczywiście nie był zbyt porywając, ale napewno lepszy w wykonaniu Dospelu niż zeszłoroczne mecze pucharowe z jakimiś Ventsplisami czy Cementarnicami, kiedy to był ostatni raz kiedy widziałem mecz Gks-u w tv. A podobnież jeszcze TVP nie dogadała się z Canal+ i nawet skrótów z polskiej ligi nie będzie. Tak więc pozostaje PP. i Studio S-13 w radiowej jedynce, którego i tak można posłuchać tylko wtedy gdy Polonia gra w Piątek albo Niedziele, a to się często nie zdaża...feemp pisze:
Z byłych polonistów zagrał w Gieksie - Kęska, w Lechu - Scherfchen.
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2004 19:19 przez Bronson, łącznie zmieniany 2 razy.
Będzie 5 meczów CRACOVII I 2 Pogoni, w tym sezonie tak gdzieś wyczytałem. PozdroEdmilson pisze:Z tego co się orientuję reszta spotkań w tegorocznym PP będzie leciała w TVP 3.
Przeczytałem gdzieś również, że Polsat jest zainteresowany puszczaniem II ligi, ale nie wiem jakie są szanse żeby ten plan wypalił.
Pozdro