W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Kolejny polski atak na Ligę Mistrzów
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
Ulryk_von_Jungingen
A ja dziekuję Włodarczykowi i jeszcie reszcie zawodników za tę chwile radości po pierwszym golu. Dla tej akcji i eksplozji radości warto było być na stadionie. Potem oczywiście się kurwowało na gra moich, ale co tam - karuzela kręci się dalej, kolejny cel to obrona mistrzostwa i awans do grupowych rozgrywek UEFA. Jako że pewnie Was to g....o obchodzi temat mozna uznac za wyczerpany
.
Pewnie nie uwierzycie, jak powiem, ze szkoda mi iz Legia odpadła
I słusznie, że nie wierzycie
Ale o ile nie martwi, a cieszy mnie odpadniecie Legii
, to martwi róznica poziomu gry między bądź co bądź Mistrzem Polski a bodaj drugą drużyną Ukrainy
To była przepaść
jeżeli Legia prezentowała typowy dla polskiego mistrza poziom
to tragedia
Mysle jednak, ze Wdowczyk popełnił błąd w przygotowaniach (było to widac po motoryce zawodników, także Kucharski wspomniał coś o kontuzjach wynikajacych ze złego przygotowania). Czyzby rysa na pomniku
I słusznie, że nie wierzycie
Ale o ile nie martwi, a cieszy mnie odpadniecie Legii
jeżeli Legia prezentowała typowy dla polskiego mistrza poziom
Mysle jednak, ze Wdowczyk popełnił błąd w przygotowaniach (było to widac po motoryce zawodników, także Kucharski wspomniał coś o kontuzjach wynikajacych ze złego przygotowania). Czyzby rysa na pomniku
-
MICHAL KSP
-
El Sisiorro
To prawda. Choć oglądałem fragmenty na zmianę z Ligą + to widać było że Włodarczyk ma rozregulowany swój naturalny celownik (nastawiony zazwyczaj na bandy reklamowe obok bramki).MICHAL KSP pisze:Częste kontuzje w drużynie sa najczęsciej błedem trenera a nie przypadkowym napadem nieszczęść na drużynę.
Wdowczyk źle przygotował swój zespół do sezonu.
Włodarczyk prawdopodobnie nie wkładał 100% zaangażowania do treningów bo wczoraj strzelił bramki.
-
Ulryk_von_Jungingen
Hehehe a znasz powiedzenie "c... z wynikami hej Legio jesteśmy z Wami"?Obelix pisze:Kibice Legii coraz bardziej przypominają fanów siatkówki. Nic dziwnego, że piłkarzom się nie chce starać, skoro dla kibiców wynik nie jest istotny - i tak się cieszą!![]()
![]()
I jeszcze to zwycięskie, rytmiczne podnoszenie rąk po porażce ze słabym rywalem...![]()
![]()
![]()
Czekamy na powtórkę w lidze!
Co do Szachtara to okazał się wcale nie słabym przeciwnikiem(zresztą wiedziałem to już na poczatku porównjac szanse awansu, bodajże na tym forum). Opykał nas jak chciał a grał pewnie na 50% swoich mozliwości, wiec nie przesadzaj.
Na 50% mozliwości, to Szachtar grał ostatnie 25 - 20 minut, kiedy okazało się, że Legia jest bardzo słaba. Oczywiście czas pokaze - czyli LM - czy Szachtar jest słaby - moim zdaniem jest....hm, niemocny (nie chce powiedzieć, że słaby bo jednak w LM zagra).Ulryk_von_Jungingen pisze: Co do Szachtara to okazał się wcale nie słabym przeciwnikiem. Opykał nas jak chciał a grał pewnie na 50% swoich mozliwości,
Natomiast odniosłem wrażenie, że słabość Legii wynikała jednak ze złego przygotowania.
Szachtar nie był słaby, ale Wasz entuzjazm podniósł tych biednych afroukraińców do potęgi Chelsea lub Barcy. No bo porażkę 2:3 z Barcą lub Chelsea, to - przyznaję ze wstydem - może i sam bym fetował
...choć pewnie nieco mniej triumfalnie. W każdym razie po odpadnięciu Z Panathinaikosem aż taki zachwycony nie byłem. No ale - każdy świętuje inaczej
Ja rozumiem doping do końca i takie tam. Ale to już zakrawało na jakiś mega-entuzjazm, z tym podnoszeniem rąk na koniec włącznie. Chodzi mi o to, że Wasza radość po ewentualnym awansie nie byłaby o wiele większa, niż Wasze szczęście po tym odpadnięciu. No bo w którymś momencie skala na podziałce radości się kończy, a byliście wczoraj dość wysokoUlryk_von_Jungingen pisze:Hehehe a znasz powiedzenie "c... z wynikami hej Legio jesteśmy z Wami"?Obelix pisze:Kibice Legii coraz bardziej przypominają fanów siatkówki. Nic dziwnego, że piłkarzom się nie chce starać, skoro dla kibiców wynik nie jest istotny - i tak się cieszą!![]()
![]()
I jeszcze to zwycięskie, rytmiczne podnoszenie rąk po porażce ze słabym rywalem...![]()
![]()
![]()
Czekamy na powtórkę w lidze!Jesli nie, to już wiesz dlaczego nikt nie kurwował i nie opuszczał stadionu na 5 minut przed końcem.
Co do Szachtara to okazał się wcale nie słabym przeciwnikiem(zresztą wiedziałem to już na poczatku porównjac szanse awansu, bodajże na tym forum). Opykał nas jak chciał a grał pewnie na 50% swoich mozliwości, wiec nie przesadzaj.
Szachtar nie był słaby, ale Wasz entuzjazm podniósł tych biednych afroukraińców do potęgi Chelsea lub Barcy. No bo porażkę 2:3 z Barcą lub Chelsea, to - przyznaję ze wstydem - może i sam bym fetował
...choć pewnie nieco mniej triumfalnie. W każdym razie po odpadnięciu Z Panathinaikosem aż taki zachwycony nie byłem. No ale - każdy świętuje inaczej
-
Ulryk_von_Jungingen
Na trybunie tego nei zauwazyłem, ale skoro tak było to zwracam honor.Vlad pisze:A moglbys tak bezczelnie nie klamac, wiedzac ze byla transmisja w TV? Wyobraz sobie ze kamery sie zalapaly na taki widok.Ulryk_von_Jungingen pisze:Jesli nie, to już wiesz dlaczego nikt nie kurwował i nie opuszczał stadionu na 5 minut przed końcem.
Obelixie, a pamieasz derby 7-2?? Jak widizałem waszą eksplozję radości po drugim z kolei golu to też nie wiedizałem z czego Wy się tak cieszycie