Tym bardziej że ciekaw jestem kogo obstawiacie do zdobycia korony mistrza. Jak będą sie spisywali nasi przyjaciele z Krakowa czy Kielc? No i rywale zza miedzy
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Ekstraklasa 2006/07
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Ekstraklasa 2006/07
Co prawda I liga bez nas jest znacznie uboższa ale temat o niej zawsze mozna założyć : P
Tym bardziej że ciekaw jestem kogo obstawiacie do zdobycia korony mistrza. Jak będą sie spisywali nasi przyjaciele z Krakowa czy Kielc? No i rywale zza miedzy
Kto spadnie?
he heKaminero pisze:Po wczorajszym meczu Ligi Mistrzów (prawie) wydaje mi się, że w tym sezonie może nareszcie spaść CWKS. Tym bardziej, że tym razem spadają dwa zespoły.
ja już nie mam odwagi się z nimi równać,
sportowo organizacyjnie finansowo kibicowsko
odjeżdzają od nas z prędkością ekspresu,chyba jednak uda się im utrzymać
spadnie, nie mam pojęcia skoncentrowałem się na II lidze,
może Łęczna i Widzew
-
El Sisiorro
http://sport.onet.pl/0,1248675,1424370,wiadomosc.html
niespecjalnie wiedzialem, gdzie to wkleic i wypadlo tu.
Chodzi o to, ze pewien klub znad kanalku zdobyl 3 miejsce w plebiscycie "Bezpieczny stadion". 1 miejsce zajela Wisla Plock. Ta, sama gdzie troglodyci znad kanalku palili kible, by jakis czas potem swietowac majstra demolujac starowke. Ale oczywiscie w PZPNie "pomaga sie" Polonii, np. zamykajac stadion po incydencie ze Slaskiem. Krew mnie zalewa.
niespecjalnie wiedzialem, gdzie to wkleic i wypadlo tu.
Chodzi o to, ze pewien klub znad kanalku zdobyl 3 miejsce w plebiscycie "Bezpieczny stadion". 1 miejsce zajela Wisla Plock. Ta, sama gdzie troglodyci znad kanalku palili kible, by jakis czas potem swietowac majstra demolujac starowke. Ale oczywiscie w PZPNie "pomaga sie" Polonii, np. zamykajac stadion po incydencie ze Slaskiem. Krew mnie zalewa.